Twee keer knipperen en de decembermaand staat voor de deur. Westfield Mall of the Netherlands opent daarom het kerstseizoen met een feestelijk evenement.

Tijdens dit evenement op donderdag 17 november worden de Westfield Christmas Lights officieel aan gezet en is het kerstseizoen officieel begonnen. Om dit te vieren is er een exclusief optreden van Kris Kross Amsterdam en Zoë Tauran.

In Westfield Mall of the Netherlands gaan de duizenden lichtjes aan de buitenkant van het winkelcentrum tegelijk aan tijdens een groot feest met muziek en spektakel. Op donderdag 17 november vanaf 18:00 uur kun je buiten het winkelcentrum genieten van de show waarbij de kerstlichtjes aangaan. Het optreden van Kris Kross Amsterdam en zangeres Zoë Tauran is daarna binnen in de Mall.

Toegang gratis voor Westfield Club-members
Tickets voor het evenement zijn gratis, maar je moet ze wel reserveren via de ticketpagina van Westfield Mall of the Netherlands. Let op, de tickets zijn beperkt (op = op) en exclusief voor Westfield Club-members. Ben je geen Westfield Club-member? Meld je dan eerst aan voor de Westfield Club. Je ontvangt dan donderdag 10 november de ticketlink voor dit evenement. 

Kijk op de website van Westfield Mall of the Netherlands voor meer informatie.

Christmas starts here