Op de Zilvermeeuwlaan in Leidschendam heeft maandagmiddag 23 januari een ongeval plaatsgevonden, waarbij twee personen gewond zijn geraakt.

Een traumahelikopter werd gealarmeerd. Het ongeval gebeurde ongeveer kwart voor 3 's middags. Er zijn, naast de traumaheli, ook drie ambulances naar de locatie gestuurd. Over de oorzaak van het ongeval is nog niets bekend.

Het busje kwam volgens getuigen vanaf de Burgemeester Kolfschotenlaan en sloeg linksaf richting de Mall en de personenauto reed op de Heuvelweg vanuit de richting van Voorschoten en reed rechtdoor, eveneens richting de Mall, zo meldt calamiteitenwebsite Regio15. De twee voertuigen én wat straatmeubilair raakten beschadigd bij het ongeval. Er raakten twee personen gewond.

De politie, ambulancedienst en de traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team uit Rotterdam kwamen ter plaatse. De traumahelikopter is in de directe omgeving van het incident geland. De brandweer heeft alleen hand- en spandiensten verricht. Zij hebben onder andere de accupolen van de auto los gemaakt. Er is niet geknipt. De bijrijder uit het busje is zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

Ongeluk Zilvermeeuwlaan 2
Ongeluk Zilvermeeuwlaan 3
Ongeluk Zilvermeeuwlaan 4
Ongeluk Zilvermeeuwlaan 5
Ongeluk Zilvermeeuwlaan 6
Ongeluk Zilvermeeuwlaan 7