Samen met duizenden sociaal-maatschappelijke organisaties in het land organiseerde het Oranje Fonds op 10 en 11 maart 2023 NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland.

NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje het verschil te maken en ertoe te doen. VVD Leidschendam-Voorburg was dit jaar ook weer van de partij.

Verschillende leden van de fractie, het bestuur en leden van de VVD LV hielpen dit jaar bij de scouting Satoko Kitahara in Leidschendam. Op zaterdag 11 maart ’23 gingen zij met opgestroopte mouwen aan de slag om te helpen met het maken van borden voor de lokalen en het kamp van de scoutingvereniging.

De VVD Leidschendam-Voorburg zet zich graag in voor (sport)verenigingen en roept dan ook iedereen op om als vrijwilliger ook zijn of haar steentje bij te dragen. "Leidschendam-Voorburg heeft een groot verenigingsleven en er zijn binnen onze gemeente veel leuke activiteiten voor jong en oud. Verenigingen brengen mensen bij elkaar, dat is precies wat wij willen bereiken en waar wij ons hard voor maken’", aldus Laurens van der Linden VVD woordvoerder Sport en Cultuur.