De uit Leidschendam afkomstige singer-songwriter en gitarist TOINE (Toine Scholten) is momenteel bezig aan zijn grootste uitdaging tot nu toe.

Hij strijdt om een plek in de halve finale van de Grote Prijs van Nederland (GPNL), de oudste en meest prestigieuze muziekcompetitie van het land. Met zijn debuut-EP heeft TOINE al meer dan 3 miljoen streams en 100.000 maandelijkse luisteraars op Spotify. TOINE's muziek wordt tegenwoordig gedraaid op tal van populaire radiostations, waaronder Sublime FM, NPO2 Soul & Jazz, Radio 10, BNR Radio en vele andere kanalen!

De GPNL, opgericht in 1983, heeft een aantal grote namen in de Nederlandse muziekwereld een kickstart gegeven in hun carrière, waaronder Junkie XL, Typhoon, en Eefje de Visser. Dit jaar strijden 30 acts om een van de 10 plekken in de halve finale, die op 8 en 15 april plaatsvinden in TivoliVredenburg in Utrecht. Het publiek speelt een belangrijke rol bij het selecteren van de uiteindelijke winnaar. Slechts vijf acts zullen worden gekozen uit de halve finales om door te gaan naar de finale.

De stemronde voor de halve finale van de Grote Prijs van Nederland loopt van 13 tot en met 23 maart. Wacht niet langer en laat uw stem horen om TOINE naar de overwinning te helpen!

Meer informatie over hoe je jouw stem kan uitbrengen?
www.groteprijsvannederland.nl.


Wil je direct stemmen op TOINE?
Klik hier: bit.ly/3Jfka4S