Zaterdag 17 juni houdt Rotary Club Voorschoten-Leidschendam een badeendjesrace. Het wereldwijde succes komt nu ook naar Leidschendam. 

De opbrengst is bestemd voor Stadstuin Rusthout en stichting Leergeld afdeling Leidschendam-Voorburg/Voorschoten. Ondernemers stelden mooie prijzen beschikbaar.

Om mee te doen aan de badeendjesrace koopt u een of meer loten. Het nummer op uw lot komt overeen met het nummer op een eendje. Vind jij het leuk om Stadstuin Rusthout en/of stichting Leergeld afdeling Leidschendam-Voorburg/Voorschoten te steunen? Koop een of meer loten en ga straks je eigen badeendjes aanmoedigen.

Zaterdag 27 mei, 3 juni en 10 juni verkopen leden van de Rotaryclub loten/eendjes. Je vindt de Rotery-leden dan bij Westfield Mall of the Netherlands.

Op zaterdag 17 juni om 14.00 uur laten Rotaryleden zoveel mogelijk verkochte eendjes te water in de prachtige Konstancin-Jeziornavijver naast Westfield Mall of the Netherlands. De brandweer van Leidschendam-Voorburg gaat de eendjes naar de finish spuiten. Voor de eendjes die als eersten over de finishlijn komen zijn mooie prijzen te winnen. 

De prijzen worden beschikbaar gesteld door sponsoren, zodat de opbrengst van alle loten naar de goede doelen kan gaan. Dat zijn Stadstuin Rusthout en stichting Leergeld afdeling Leidschendam-Voorburg/Voorschoten. De winnaars ontvangen telefonisch of per e-mail bericht over hun gewonnen prijs.

Wilt u meer weten of wilt u een of meer eendjes kopen? Ga naar www.rcvl-badeendjesrace.nl

Foto: Walter Lambert