Woensdag 24 mei houdt CDA Leidschendam-Voorburg een open wijkbijeenkomst in De Heuvel en Amstelwijk.

Inwoners van deze wijken zijn van harte welkom om vanaf 19:30 uur aan te schuiven op Dobbelaan 4.

“De CDA-fractie gaat deze maand op bezoek in De Heuvel en Amstelwijk”, legt fractievoorzitter Ron van Duffelen uit. “Het doel van deze avond is om ons oor te luister te leggen bij de wijkbewoners over wat leeft in hun wijk.” Op de wijkbijeenkomst staat het de bezoekers vrij om zelf onderwerpen aan te dragen die zij belangrijk vinden. Op de avond kunt u met de CDA-fractieleden in gesprek gaan over verschillende onderwerpen in de wijk.

Wijkbewoner en CDA-raadslid Lieke Muller zal ook aanwezig zijn. “In de gemeenteraad nemen we beslissingen die best veel invloed hebben op onze wijken. Denk bijvoorbeeld aan de energietransitie, die als eerste plaatsvindt in De Heuvel en Amstelwijk, maar als buurwijk van de Mall zijn hier ook verkeers- en parkeerproblemen waar we als raad iets mee moeten. Door van bewoners zelf te horen wat hun zorgen, wensen en ideeën zijn, kunnen wij hun belangen beter vertegenwoordigen in de raad” legt zij uit.

“Wijkbewoners hebben een beeld van wat deze veranderingen voor hen betekenen, maar niet iedereen weet de weg naar de raad of naar onze partij te vinden. Er zijn ongetwijfeld genoeg onderwerpen die leven in de wijk waar wij als fractie weinig over horen. Daarom gaat het CDA zelf de wijk in met deze open wijkbijeenkomst. We nodigen inwoners van De Heuvel en Amstelwijk dan ook van harte uit om 24 mei om 19:30 naar Dobbelaan 4 te komen”, besluit Van Duffelen.