Na 2 jaar van afgelastingen is iedereen van harte welkom om bij Toerclub Stompwijk de 29ste Elfdorpentocht mee te fietsen. Voor alle fietsers is er een geschikte route.

Zondag 1 mei organiseert Toerclub Stompwijk de Elfdorpentocht. Er worden zowel recreatieve routes als toerroutes aangeboden. De recreatieve routes zijn uitermate geschikt om bijvoorbeeld met het gezin te rijden. Ook op de e-bike ben je natuurlijk van harte welkom. Deze geheel nieuwe routes van 25 en 45km gaan in noordwestelijke richting en bieden ook in die omgeving weer vele mooie wegen en fietspaden.

Daarnaast zijn de vertrouwde toerroutes van 80, 125 en 160 km opnieuw uitgezet. Deze zijn op een aantal punten gewijzigd en vooral geschikt voor de racefietsers die een beetje willen doorrijden. Zo kan ieder op z’n eigen manier genieten van onze prachtige omgeving. Elfdorpentocht 2022

Ieder jaar blijkt uit de vele reacties dat het menigeen verrast dat er in de drukke Randstad nog zoveel landelijk gefietst kan worden. Alle fietsroutes vermijden de stedelijke gebieden en voeren de deelnemers over wegen waarin geen verkeerslicht voorkomt. De routes zijn ook allemaal uitgepijld, dus dat fietst wel zo relaxed.

Toerclub Stompwijk is blij dat men ook dit jaar weer de hele dag terecht kunnen bij de vaste startplaats De Bles aan de Dr. van Noortstraat 154. Ook is er voor de toerroutes weer een startplaats in Maasland: Café ’t Wapen van Maeslant. Kerkweg 42.

Kijk voor de starttijden en overige informatie op www.toerclubstompwijk.nl. Vragen kun je stellen op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.