Vanaf 30 mei vinden diverse wegwerkzaamheden plaats rondom de Veenpoldersweg in Stompwijk.

Hierdoor is de Westeinderweg vanaf 30 mei twee weken afgesloten is voor verkeer en de Huyssitterweg vanaf 20 juni gedurende één week. Verder verandert de verkeerssituatie voor vracht- en landbouwverkeer in de Doctor van Noortstraat en voor alle autoverkeer op de Huyssitterbrug.

Westeinderweg
In verband met de aanleg van het nieuwe kruispunt Westeinderweg/Veenpoldersweg is de Westeinderweg van 30 mei tot en met 10 juni afgesloten voor doorgaand verkeer. Bewoners en bedrijven aan de Westeinderweg zijn tijdens de werkzaamheden bereikbaar via een omleidingsroute.

Doctor van Noortstraat en Huyssitterbrug
Van 13 juni tot en met 17 juni wordt de bebording aan en rond de Veenpoldersweg aangepast aan de definitieve verkeerssituatie. Verkeer kan de Veenpoldersweg vanaf 22 juni gebruiken als doorgaande route van en naar de N206. Daaraan gekoppeld zijn een verbod voor vracht- en landbouwverkeer in de Doctor van Noortstraat en de afsluiting van de Huyssitterbrug voor alle autoverkeer.

Huyssitterweg
In verband met de nieuwe aanleg van het kruispunt Huyssitterweg/Veenpoldersweg is de Huyssitterweg van 20 juni tot en met 24 juni afgesloten. De doorgaande route via de Veenpoldersweg is -tijdens deze werkzaamheden- vanaf 22 juni open. Bewoners en bedrijven aan genoemde wegen zijn tijdens de werkzaamheden bereikbaar.