Ook in Stompwijk wordt meegedaan aan de actie 'Sint voor ieder1'. 

Wat in 2010 door twee moeders is gestart als een inzameling van nieuw en 'zo goed als nieuw' speelgoed voor kinderen voor wie een pakjesavond niet vanzelf-sprekend is, is inmiddels uitgegroeid tot een stichting die kinderen (en hun ouders!) verspreid over Neder-land blij maakt op 5 december. En de ambitie is groot, de komende jaren zal het aantal aanvragen voor een Sinterklaascadeaupakket blijven groeien en daarmee de activiteiten en samenwerkingen van

Stichting Sint-voorieder1
Sintvoorieder1 onderscheidt zich door nieuwe en 'zo goed als nieuwe' cadeaus in te zamelen en te doneren. Kinderen ontvangen soms dezelfde cadeaus dubbel, of hebben speelgoed dat bijna niet is gebruikt en als nieuw is. Ook veel bedrijven hebben voorraden die wij kunnen gebruiken als cadeau: zoals relatiegeschenken of goede producten met een kleine, vrijwel onzichtbare, beschadiging. Zo draagt Sintvoorieder1 bij aan een circulaire economie en om onnodige verspilling te voorkomen.

"Ik wil mijn adres graag gebruiken als inzamelingspunt, zodat cadeautjes een tweede kans krijgen. Er is van alles nodig zoals snoepgoed, boeken goed speelgoed, maar ook financiële steun is welkom dat kan via de QR code. Heeft u restjes wol liggen, dan kunt u daar misschien wat leuks van breien of ha-ken. Dat wordt bijzonder op prijs gesteld.
Hiernaast staan de voorwaarden waaraan het speelgoed moet voldoen. Zodra mijn wagen is volgeladen breng ik het naar het inpakadres. Sa-men kunnen we im-mers veel betekenen voor anderen.

Inleveradres: Dotterbloem 1.

U kunt het gewoon voor de garage zetten.
Petra Oliehoek– van Es."