Een avond muziekplezier voor publiek en muzikanten, dat is het doel van de “Band Night & Sing-in”. De ambitie is om met de “Band Night & Sing-in” een podium te bieden voor beginnende bands, zangers of singer-songwriters.

Daarmee krijgen ze op een laagdrempelige manier de kans om ervaring op te doen met het live optreden voor publiek. Voor beginnende bands of soloartiesten zijn de eerste liveoptredens voor publiek altijd spannend en een uitdaging. Heb je wel genoeg nummers om te spelen/zingen? Waar kun je optreden? Hoe werkt het met licht en geluid?

De “Band Night & Sing-In” is bedoeld om dit allemaal te gaan ervaren. Op de “Band Night & Sing-In” combineren we meerdere acts. Vooraf stemmen we de nummers op elkaar af, zodat het een leuke muzikale combinatie wordt. Voor de muziekliefhebbers, maar ook de liefhebbers van een gezellige avond (vaak gaat dat samen!) zou het zo maar eens een leuk terugkerend avondje uit kunnen worden.

Waar en wanneer?
Zaterdagavond 26 november om 21:00 uur
Waar: Dorpspunt Stompwijk

De band en de soloartiesten zijn al druk aan het repeteren. Noteer dus 26 november in je agenda voor de eerste editie van de “Band Night & Sing-In” in het Dorpspunt in Stompwijk
Een samenwerking van Coverband The Spods en Zangstudio The Voice.