Op maandag 20 februari van 19.00 tot 21.00 uur vindt er in Het Dorpspunt in Stompwijk een inloopbijeenkomst plaats over het project Bereikbaar Stompwijk.

U bent hierbij van harte welkom. Tijdens de inloopavond informeren medewerkers van de gemeente en het Hoogheemraadschap van Rijnland u over de verschillende zaken met betrekking tot de Doctor van Noortstraat. Daarbij gaat het concreet over voorstellen van een proef éénrichtingsverkeer in de Doctor van Noortstraat, vooruitlopend op de herinrichting.

Maar ook over de opgave van het hoogheemraadschap met betrekking tot de dijk, het voorlopig wegontwerp, de ontvangen aanvullende wensen en ideeën op het basisplan van bewoners (de zogenoemde wensenkaart), een overzicht van de rioleringswerken en het vervolg.

U kunt op de avond tevens overige vragen over het project Bereikbaar Stompwijk stellen. Aanmelden voor de inloop-avond is niet nodig.
Mocht u onverhoopt niet aanwezig kunnen zijn, dan is dat geen probleem. De informatie die op deze avond aan bods komt, wordt geplaatst op de gemeentelijke web-pagina: www.lv.nl/dvn.