Zondag 7 mei verzorgt Toerclub Stompwijk de 30e Elfdorpentocht.

Iedereen is dan weer van harte welkom om een van de mooie routes te komen fietsen. De deuren zullen rond half 8 open gaan voor de vroege vogels die de langste routes gaan doen. Vanaf 8 uur kunnen zij dan vertrekken.

De startlocatie in Stompwijk is dit jaar gewijzigd
Er wordt vertrokken vanaf Sportpark Meerhorst aan het Klaverblad 13. Bij het binnenrijden van Stompwijk zullen de borden je daar naartoe verwijzen.
De start in Maasland is zoals altijd in Café ’t Wapen van Maeslant aan de Kerkweg 42.

Net als andere jaren is er voor alle fietsers een geschikte route. We hebben weer zowel recreatieve routes als toerroutes uitgezet. De recreatieve routes zijn uitermate geschikt om bijvoorbeeld met het gezin te rijden. Ook op de e-bike ben je natuurlijk van harte welkom. Deze routes van 25 en 45 km gaan (alleen vanuit Stompwijk) in noordwestelijke richting (Wassenaar) en bieden ook in die omgeving weer vele mooie wegen en fietspaden.

Daarnaast zijn de vertrouwde toerroutes van 80, 125 en 160 km opnieuw uitgezet vanuit Stompwijk en Maasland. Deze zijn op een aantal punten gewijzigd en vooral geschikt voor de racefietsers die een beetje willen doorrijden. Zo kan ieder op z’n eigen manier genieten van onze prachtige omgeving.
Deelnemers ontvangen na afloop uiteraard weer een leuke herinnering.

Meer informatie over de Elfdorpentocht kunt u vinden op onze site, www.toerclubstompwijk.nl