CDA Leidschendam-Voorburg organiseert woensdag 20 september opnieuw een open bijeenkomst voor inwoners, ditmaal in Stompwijk.

Inwoners van Stompwijk zijn van harte welkom om vanaf 19:30 uur aan te schuiven in het atelier in het Dorpspunt aan de Doctor van Noortstraat 92.
 
“Het doel van deze avond is om van inwoners te horen wat er leeft in Stompwijk. Het staat de bezoekers vrij om tijdens de inwonersbijeenkomst zelf onderwerpen aan te dragen die zij belangrijk vinden”, legt fractievoorzitter Ron van Duffelen uit. Op de avond kunt u met de CDA-fractieleden in gesprek gaan over zaken die u belangrijk vindt.
 
“Dit jaar hebben we eerder in Voorburg en Leidschendam goedbezochte bijeenkomsten georganiseerd. De aanwezige inwoners kaartten onderwerpen aan die niet altijd op de politieke agenda staan, maar waar wij als fractie graag mee aan de slag gaan. Daarom gaan we als fractie nu ook naar Stompwijk.” legt CDA commissielid Jorrit Koster uit. 
 
“We nodigen Stompwijkers van harte uit om op 20 september vanaf 19:30 naar de open inwonersbijeenkomst in het Dorpspunt te komen”, besluit Van Duffelen.


Door: Karin van der Spek
Foto: Raadslid Lieke Muller bij het Dorpspunt in Stompwijk via CDA LV