Op vrijdagavond 30 juli kreeg de voetbalvereniging Toofan uit Den Haag een zeer triest bericht.

Voorzitter Johan Gangadajal, woonachtig te Voorburg, was door een tragisch ongeval overleden. De 82-jarige Johan Gangadajal overleefde een aanrijding met tram 2B niet.
Voorie, oom Voorie, oom Johan, Jo zoals hij allemaal genoemd werd, was vanaf 1964 onafgebroken voorzitter van de vereniging. Hij was geen 'bureauvoorzitter': een voorzitter, zittend achter zijn bureau, het liefst in een zondagspak, die dan opdrachten gaf. Nee, Voorie was een echte werker. Het liefst had hij zijn werkkleding aan en deed gewoon alles wat binnen een voetbalvereniging moest gebeuren: het doen van inkopen, de bar bemannen, het veld belijnen, de kleedkamers schoonmaken, klussen, bezig zijn in de keuken, verzorgen/wassen van de kleding van de selectie-elftallen, begeleiden van het tweede elftal, scheidsrechter, assistent-scheidsrechter bij het eerste elftal.

Je zou eigenlijk de vraag kunnen/moeten stellen: was er iets dat hij niet deed?

Ook de administratieve taken had hij in zijn portefeuille zitten: correspondentie naar de gemeente Den Haag, naar allerlei instanties en naar de KNVB. Hij heeft Toofan in allerlei zowel gemeentelijke instanties/commissies als commissies van de KNVB vertegenwoordigd. Door Johan Gangadajal werd Toofan een begrip in het Haagse voetbalgebeuren: "Toofan was Gangadajal en Gangadajal was Toofan".

Zijn werk bleef niet onopgemerkt: hij is vele malen en door verschillende instanties onderscheiden voor zijn werkzaamheden: de zilveren en gouden speld van de KNVB, de stads- en Sportpenning van de gemeente Den Haag, onderscheidingen van Toofan en de koninklijke onderscheiding: Ridder in de orde van Oranje Nassau.

Op vrijdagavond 30 juli is abrupt een einde gekomen aan het leven van deze bijzondere man. De man die het gezicht was van S.s.v. Toofan. De man die door allen, binnen en buiten Toofan, werd gerespecteerd en gewaardeerd.
S.s.v. Toofan zal verder moeten. "Dat is de vereniging verplicht aan hem, aan onze Voorie Johan Gangadajal. Het zal niet makkelijk zijn maar zijn levenswerk zullen wij voort moeten zetten."