×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 87 niet laden
In Foto Atelier BW5 loopt op dit moment de foto-expositie ’Voorburg Jazz Culinair in beeld’ met foto’s van vijf jaar jazzoptredens, jazzmusici en van jazz genietend publiek in het Huygenskwartier Voorburg. De foto’s zijn gemaakt door Lily Armstrong, Bertine van Brakel, Ap de Heus, Henk Knoester, Hilbert Krane, Ronald Meekel en Carl Mierop.

Sfeer
Zij maakten bijvoorbeeld foto’s van optredens van The Organ Grinder (met saxofonist Benjamin Herman), Jules Deelder, het Eef Albers Trio (met Cesar Zuiderwijk en Rinus Gerritsen), het Septeto Trio Los Dos, Boris van der Lek en Wouter Kiers (beide op saxofoon) en het Michael Varekamp Quintet. Daarnaast zijn er de foto’s van Ap de Heus die prachtig laten hoe bekende en minder bekende inwoners van onze gemeente genieten van Voorburg Jazz Culinair. Ook Ronald Meekel geeft met zijn foto’s prima de sfeer van dit mooie evenement weer.

Voorburg Jazz Culinair kon in 2021 net als vorig jaar helaas geen doorgang vinden door de coronacrisis. Zaterdag 11 september staan in het kader van het Huygens Festival 2021 op het Stationsplein vier jazzoptredens gepland om het jazzgevoel in Voorburg warm te houden. Naast Septeto Trio Los Dos treden ook Hans Dulfer & Band, James Oesi (contrabas) en Something about Sanna op.

Data
De expositie is van 3 t/m 26 september 2021 te bezoeken. Op vrijdag en zaterdag van 12.00 tot 17.00 uur en op zondag van 13.00 tot 16.00 uur. Gratis toegang. Foto Atelier BW5 is gevestigd aan het Zwartepad 5 in Voorburg.

Foto: Ap de Heus


Poster VJC BW5