×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 87 niet laden
De Rotaryclub Voorburgs-Vliet zet zich in voor educatie, cultuur en duurzaamheid.

Vanuit die gedachte heeft de club dit jaar op een bijzondere wijze bijgedragen aan het Huygens Festival door een sponsorconcert te adopteren met als bezoekers de leden van tal van serviceclubs uit onze regio, vrienden en bekenden, buren en familie. Allemaal mensen die het Huygens Festival een warm hart toedragen en daar ook een financieel steentje aan willen bijdragen.

Het concert voor de Rotary leden en hun introducees vond zondagmiddag 12 september jongstleden plaats, na afloop van het slotconcert van het Huygens Festival. Ook bij dit Rotary-sponsorconcert brachten de jonge musici van het Constantijn Sinfonietta onder leiding van dirigente Ali Groen een feestelijk programma. Het Constantijn Sinfonietta is het internationaal gelegenheidsjeugdorkest van het Huygens Festival met talentvolle musici in de leeftijd van 13 tot 20 jaar die na twee en halve dag repeteren het slotconcert van het Huygens Festival spelen.

Na afloop was er een zeer geslaagde netwerkborrel, in de stralende najaarszon. Met hapjes die werden verzorgd door Rechtstreex, dat lokale producten verkoopt en met drankjes die geserveerd werden door leden van Rotaryclub Voorburg-Vliet.
De opbrengst van het concert gaat naar het Huygens Festival als bijdrage voor het Huygens Festival 2022. De massale opkomst bij het sponsorconcert bewijst ook hoe zeer het Huygens Festival echt leeft in de regio. Kortom: een dubbele opsteker.