De maandelijkse lunchconcerten in de Voorburgse Koningkerk gaan weer van start. Het nieuwe seizoen 2021-2022 opent met een feestelijk pianoconcert door Andrew Wright.

Andrew Wright is cantor-organist van de Koningkerk, een internationaal concertpianist en pianodocent. Deze week verhuist er een uitstekende Yamaha concertvleugel van Gouda naar Voorburg en in het lunchconcert bespeelt Andrew Wright deze vleugel. Het programma voor dit concert heeft de passende titel “Bal masqué” (gemaskerd bal) gekregen. Naast de ”Suite Bergamasque” van Claude Debussy, het “Carnaval op. 9” van Robert Schumann beleeft het stuk “Mascarades” van Roel van Oosten op 26 september zijn première. Het lunchconcert begint om 12 uur, duurt ong. een uur en de toegang is gratis.

Praktisch
U kunt het lunchconcert op verschillende manieren meebeleven. Via de website van de lunchconcerten www.muziekindekoninkkerk.nl kunt u het concert digitaal zowel live als achteraf beluisteren. Als u fysiek wilt komen luisteren kunt u zich op twee manieren aanmelden:
• of via de website www.muziekindekoninkkerk.nl  u krijgt dan een bevestiging in uw mailbox;
• of voor het concert, in de kerk, door het invullen van een aanmeldformulier.

Als u zich aanmeldt voor het lunchconcert gaat de organisatie ervan uit dat u beschermd bent.
U bent van harte welkom op 26 september voor dit feestelijke pianoconcert van Andrew Wright. Als u op de hoogte wilt blijven van de maandelijkse lunchconcerten kunt u de Koningkerk ook op facebook volgen (muziekindekoningkerk). 

(foto boven dit bericht: pianist Andrew Right)