×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 87 niet laden
Rein Rambaldo, die samen met zijn vrouw vanaf november een horeca-etablissement gaat runnen in het Holiday Inn hotel tegenover Station Voorburg, heeft alvast een aantal foto's gedeeld over hoe het er straks uit komt te zien.

"Met een zaak van ruim 1000m2 gaan we (na MaMa Kelly Amsterdam en MaMa Kelly Den Haag) weer iets unieks proberen neer te zetten. Om jullie alvast in de mood te brengen heb ik een aantal 3D tekeningen toegevoegd. Eigenlijk omdat we gewoon heel nieuwsgierig zijn naar wat jullie hiervan vinden," schrijft Rambaldo op zijn LinkedIn pagina.

All day horecaconcept
Bedoeling is dat 'Miss Jones', zoals het horeca-etablissement in het voormalig Mövenpick op het Stationsplein gaat heten, de hele dag open zal zijn en diverse functies zal hebben. Van ontbijtbuffet tot cocktailbar en alles daartussen in. De ontwerpen voor het interieur zijn gemaakt door Rambaldo's ontwerpstudio De Horeca Fabriek, dat zich helemaal heeft toegelegd op het ontwerpen van horeca-interieurs en -concepten. 

Het interieur van Miss Jones is ‘fashonable eclectisch’, laat de Voorburgse ontwerpstudio weten. “De sfeer zal uitdagend en vol met verrassingen zijn. Geen zitplek zal hetzelfde zijn. De gerechten en cocktails typeren wij als Pretty Fancy Food & Out of the Box.”

Doelgroep
"Met een speciale formule bepalen wij voor iedere opdrachtgever de doelgroep van de horecaonderneming. Een beproefde methode, want vrijwel alle ondernemers die met onze doelgroepstrategie werken, blijken succesvol," aldus Rambaldo, die zijn jarenlange horeca-ervaring combineert met een passie voor gave ontwerpen bedenken. "De bezoeker is kritischer en mondiger geworden. Als je horecabedrijf niet van voor tot achter klopt, word je daar tegenwoordig hard op afgerekend." 

Met zijn zaken MamaKelly en straks dus Miss Jones in Voorburg wil Rambaldo zijn horecafilosofie in de praktijk handen en voeten geven. De foto's zien er in elk geval oogstrelend uit. Binnenkort allemaal richting de Holiday Inn in Voorburg dus.

Foto's: De Horecafabriek

Miss Jones2

Miss Jones 3