Na anderhalf jaar lockdown is het POPcafé, een initiatief van Theater Ludens en de Drumschool Voorburg van Paul Reijenga, op zondag 3 oktober met donderend geraas van start gegaan.
Zeven bands uit Leidschendam-Voorburg, 130 man publiek en een theater vol instrumenten en technii. Het werd een enorm feest in de zaal van Theater Ludens. Paul Reijenga genoot met volle teugen. "Het is ongelofelijk gaaf om iedereen weer bij elkaar te zien na zo'n lange tijd droog te hebben gestaan. En spelen dat ze deden!".

De lokale bands (Fade-Out, Tuesday, The Blackout, TNT, Times Son, The Inquisition en Goat) speelden alsof hun leven er van af hing. “Het plezier spatte er van af!” aldus Rogier Helwig, directeur van Theater Ludens. “Je kunt zien dat spelen voor een publiek extra focus en energie bij die bands oproept. Echt superleuk!”. Het POPcafé heeft als doel de lokale popscene te stimuleren.

Het volgende POPcafé is op zondag 28 november 2021. De bandjes gaan vanaf 15.00 uur weer los. Iedereen is welkom om het lokale poptalent te komen bewonderen. Meer info: www.theaterludens.nl of www.drumschoolvoorburg.nl.