De politie is op zoek naar twee verdachten van een woninginbraak in Voorburg. De inbraak is mislukt, waarschijnlijk omdat de daders schrokken van de buren die kwamen kijken.

De mannen hebben wel flinke schade veroorzaakt aan de deur en de politie wil weten wie het zijn. De twee zijn duidelijk in beeld gebracht door bewakingscamera's bij het huis. Het opsporingsprogramma Team West van Omroep West besteedde dinsdag 16 november aandacht aan de zaak.

Op zondagavond 29 augustus rond 21.15 uur verschijnen de inbrekers in de tuin van een huis aan de Rozentuin in Voorburg. Ze kijken wat rond en gaan al snel aan de slag om de deur open te breken. Beide mannen hebben daarvoor een koevoet bij zich.

Na een paar minuten lijken ze ergens van te schrikken, en ze gaan even de tuin uit. Kort daarna komen ze terug om door te gaan met hun poging om binnen te komen. Maar al snel schrikken ze weer ergens van: een buurvrouw heeft geluid gehoord en opent haar voordeur om te gaan kijken. Dat is het moment dat de inbrekers er vandoor gaan.

Herkent u iemand?
Bel de opsporingstiplijn: 0800-6070
Bel Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000
Of vul een digitaal tipformulier in op politie.nl of Meld Misdaad Anoniem

De volgende foto's zijn vrijgegeven door de politie:
verdachte2


verdachte1