Na een afwezigheid van drie jaar door de pandemie organiseert Lionsclub Voorburg vrijdag 13 mei weer een swingende fundraising om geld bijeen te brengen. Ditmaal voor Stichting Magic Care.
Een avond Lionsconcert is een avond genieten. Door de jaren heen hebben bekende artiesten en jong aanstormend talent prachtige optredens verzorgd. Met het komende concert wordt hier een vervolg aan gegeven want nu staat de Gershwin Celebration door het Peter Beets quintet met zangeres Izaline Calister op het programma.

Peter Beets is een pianovirtuoos en entertainer die wereldwijd jazz-podia heeft beklommen en met vele jazz-legendes heeft gespeeld. Hij staat garant voor een top avond! De krachtige muziek van Gershwin raakt meer dan tachtig jaar na zijn dood nog steeds een gevoelige snaar. Delen van Porgy en Bess komen aan bod, afgewisseld met songs uit musicals. Ook Rhapsody in Blue wordt letterlijk en figuurlijk nieuw leven ingeblazen. Wereldster Izaline Calister voelt zich als een vis in het water tijdens dit swingende muziekspektakel met verstilde emotie via rijke melancholische romantiek naar onstuimige overvloed en blijdschap.

Stichting Magic Care
Het goede doel van de avond is Stichting Magic Care. Deze stichting bestaat uit een groep van 50 goochelaars en heeft als doel kinderen die door ziekte, handicap of een vervelende thuissituatie in de problemen zijn gekomen te ondersteunen door hen goocheltrucs te leren. Hierdoor verbetert de motorische en/of de sociaal/emotionele ontwikkeling van deze kinderen.

Waar en wanneer? 
Het concert vindt vrijdag 13 mei plaats in de Oude Kerk, Herenstraat 77 te Voorburg.
Aanvang 20:00 uur, zaal open 19:15 uur.

Toegangsbewijzen kosten € 27,50, inclusief drankje tijdens de pauze.
Verkrijgbaar via de webshop van Lionsclub Voorburg, www.lionsvoorburg.nl of www.voorburg.lions.nl .

(Bron en foto: Ap de Heus)