Op zaterdag 14 mei houdt Scouting Hubertus-Brandaan een groots Lentefeest. Dit jaar staat het Lentefeest in het teken van 1001 Nacht.

De sprookjes met Aladdin en Jasmine komen tot leven. Kinderen uit Leidschendam-Voorburg kunnen (gratis) meedoen met het spellencircuit. Leden, ouders, buurtgenoten en relaties worden uitgedaagd met spannende 1001 Nacht-games. Drankjes en hapjes zijn verkrijgbaar.

Natuurlijk gaat het Arabian Adventure Rad weer draaien, met leuke prijzen. Je kunt ‘bucking camel’ rijden, een Nijlcruise per kano doen, er zijn slangenbezweerders, een luchtkussen, er is een schminkstudio en je kunt creatief aan de slag. Volwassenen kunnen het gezellig maken in de Lentebar en natuurlijk kunnen zij een gokje wagen bij het Rad. Voor dit rad zijn op de dag zelf loten te koop. Daarmee zijn mooie prijzen te winnen! Ook wordt deze dag de uitslag van de Superloterij bekendgemaakt.

Dank aan sponsoren
Het Lentefeest is mede mogelijk gemaakt door Vlietwensen, die initiatieven financiert voor en door bewoners uit Leidschendam-Voorburg. Verder steunen een flink aantal bedrijven dit buurt- en scoutingfestijn. Dat zijn Aannemingsbedrijf Granneman, Beguin Media Totaal, Bernard Guldenmundt Timmerwerken, Sfeer Engineer, Foir industriële lampen, Proefhuys, Drogisterij De Vergulde Gaper, De Jong Diepvries, STAPFOODS catering, Topdesk, ITS IT Services, Meere Reclamestudio, Nomax Project & Partners, S-jeu Vorm & Functie, Sligro, Van Geest schilder- en onderhoudsbedrijf, Nolten schoenen, Remia, Plus supermarkten, stichting RLT Nederland, en Verhuurbedrijf Paul.

Aan de Vliet
Scouting Hubertus-Brandaan is te vinden aan het Oosteinde 144 in Voorburg. Het terrein is aan de Vliet gelegen. Het Lentefeest start om 14.00 uur en duurt tot ongeveer 17.30 uur. Kijk voor meer informatie op www.hubertus-brandaan.nl

Bij Scouting Hubertus-Brandaan is altijd wat te beleven. Bevers is de jongste speltak voor kinderen van 4 tot en met 6/7 jaar. Welpen zijn voor kinderen van 6/7 tot en met 10 jaar en Waterscouts' voor de leeftijd 10 tot en met 13 jaar. De Wilde Vaart en Woeste Vaart (13 tot 18 jaar) en Waterscouts gaan vaak het water op, kanoën of zeilen op de Kaag. Zij leren alle zeiltechnieken en navigeren. Maar ook bosspelen, kampvuur stoken, sportmiddagen en knutselen behoren tot de activiteiten. Kortom, Hubertus-Brandaan is telkens weer heel iets anders doen. Wil je meer informatie, neem dan contact op via 06 54 32 14 82, kijk op www.hubertus-brandaan.nl of kom op een zaterdag langs.


Bijgaande foto's zijn gemaakt op eerdere Lentefeesten bij scouting Hubertus Brandaan.

Lentefeest 2
Lentefeest 3
Lentefeest 4
Lentefeest 5