Zaterdagmiddag 21 mei verzorgt J.F. Blackstone de derde editie van The Great Reunion.

Dit project is een reactie op de crisis van de afgelopen twee jaar waarbij de cultuursector enorm hard geraakt is. Samen live muziek ervaren verbindt, inspireert en werkt bovendien helend. De concerten die worden gehouden, hebben dan ook een sociaal en cultureel karakter. Op bijzondere locaties kan men genieten van luisterconcerten en daaromheen is er genoeg ruimte om te socializen onder het genot van een hapje en een drankje. Dit keer is het de beurt aan het knusse Brugman Art Cafe in het historische centrum van Voorburg.

De locatie
21 mei is het de beurt aan Art Café Brugman. Dit knusse café in het historische centrum van Voorburg, aan de Herenstraat 125, is bij uitstek de locatie om een intiem concert te geven. Onder het genot van een hapje en een drankje kun je rondom het concert genieten van de kunst die op dat moment geëxposeerd wordt. Het belooft dus een unieke editie van The Great Reunion te worden!

De artiest
De Voorburgse singer-songwriter J.F. Blackstone heeft de blues. Of de blues heeft hem. Hoe dan ook hoor je de invloed daarvan doorsijpelen in de diverse composities waarbij het moeiteloos samensmelt met indie-folk-pop en hier en daar een vleugje hip-hop.
De kwaliteit van deze veelzijdige muzikant met Spaanse roots blijft zeker niet onopgemerkt, zo blijkt uit zijn deelname aan De Beste Singer Songwriter van Nederland en een optreden in De Wereld Draait Door. Daarnaast verzogde hij de voorprogramma’s van onder andere Eric Bibb, Chef’s Special en Cock Robin.
Afgelopen zomer was zijn ode aan Den Haag geregeld te horen op Radio West en Den Haag FM. Nu brengt hij een akoestische set naar het Brugman Art Cafe tijdens de derde editie van The Great Reunion.

JF Blackstone 2
                                           JF Blackston bij Midvliet FM