Sinds 1988 organiseert Lionsclub Voorburg jaarlijks een avondvullend muzikaal programma in de Oude Kerk.

Het doel is om stichtingen en goede doelen in de omgeving een helpende hand te bieden.
Op vrijdag 13 mei vond het 33e Lions Voorburg Jaarconcert plaats met een optreden van het Peter Beets quintet en zangeres Izalinde Calister. Het werd een spetterende avond waar Gershwin Celebration op het programma stond. Delen van Porgy en Bess kwamen aan bod, afgewisseld met songs uit musicals.

Het goede doel van de avond was Stichting Magic Care. Deze stichting bestaat uit een groep van 50 goochelaars en heeft als doel kinderen die door ziekte, handicap of een vervelende thuissituatie in problemen zijn gekomen te ondersteunen door hen goocheltrucs te leren, waardoor hun motorische en sociaal emotionele ontwikkeling verbetert. Ook uit Oekraïene gevluchte kinderen behoren inmiddels tot de doelgroep. Door hen te leren goochelen hebben ze afleiding en het geeft zelfvertrouwen.

Tijdens de avond overhandigde Caspar Steenhuysen, president van Lionsclub Voorburg, een cheque ter waarde van € 7.500 aan een zeer dankbare Marlies Greve, voorzitter van Stichting Magic Care.
Tevens werd de Leeuwenhart Trofee uitgereikt aan Marian Turkesteen. Jaarlijks reikt Lionsclub Voorburg de Leeuwenhart Trofee uit aan een persoon in Voorburg die zich uitermate verdienstelijk maakt voor de samenleving en die met zijn of haar activiteiten een bijzondere, positieve impact heeft op de gemeenschap.

Aan deze trofee is een bedrag verbonden ter waardering en ondersteuning van het prachtige werk dat deze persoon, geheel vrijwillig en belangeloos doet voor de medemens.