Voorburg heeft een nieuwe gebiedsregisseur. De gebiedsregisseur is de verbinding tussen inwoners, gemeente, lokale partijen en bedrijven die zich maatschappelijk betrokken voelen.

Anne Hans heeft de afgelopen twee jaar ervaring opgedaan binnen de gemeente Leidschendam-Voorburg op het gebied van jeugd. Nu gaat zij vol enthousiasme aan de slag in én voor de mooie wijken van Voorburg. Anne Hans: 'Er is voor mij als gebiedsregisseur nog veel te ontdekken in het Voorburgse deel van onze gemeente waar ontzettend veel gebeurt en staat te gebeuren. Ik maak de komende tijd graag kennis met de inwoners, ondernemers en organisaties die in Voorburg wonen en/of werkzaam zijn. Wilt u zelf graag kennismaken, heeft u een goed idee voor uw buurt of wijk, dan hoor ik het graag van u'.

Gebiedsregisseur
De gebiedsregisseur kent uw straat, de buurt en de wijk. Weet wat er speelt en welke gemeentelijke projecten er het best passen. Hierdoor is de gebiedsregisseur de verbinding tussen u, de gemeente en lokale partijen en bedrijven die zich maatschappelijk betrokken voelen.

Heeft u een idee?
Heeft u een idee voor uw wijk waar u zelf of samen met buurtbewoners mee aan de slag wilt? Vraag uw gebiedsregisseur om advies. Het maakt niet uit of uw idee groot of klein, langdurig of kort is. Uw gebiedsregisseur kan u helpen.

Binnenkort gaat de nieuwe gebiedsregisseur ook spreekuren houden. Daarnaast probeert Anne veel in Voorburg aanwezig te zijn om te zien, te horen en te voelen wat er speelt.

Anne Hans is te bereiken via telefoonnummer 070 – 300 9077 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Foto: gemeente LV