De politie komt met het Mobiel Media Lab naar Voorburg. Het Mobiel Media Lab  is een vrachtwagen waarin u welkom bent om mee te denken met de politie.

In het Mobiel Media Lab kunnen kinderen en volwassenen terecht met vragen over de politie. Ook zijn er verschillende activiteiten die kinderen hier kunnen doen.

Mobiel Media Lab
Elke dag staat de truck op een andere plaats in Nederland. Bijvoorbeeld op de markt, voor een basisschool of bij een congres. De politie komt naar u toe, zij wil uw mening horen over wat u belangrijk vindt. Dat gaat over verschillende onderwerpen. Voor publiekscontacten op evenementen, voor meet and greets met lokale politieteams en wijkbewoners. Maar ook als er een ernstig delict moet worden opgelost.

Het Mobiel Media Lab staat donderdag 26 mei en zaterdag 28 mei van 10.00 tot 16.00 uur op het Koningin Julianaplein in Voorburg. Vrijdag 27 mei en zondag 29 mei tussen 10.00 en 16.00 uur is de truck te vinden op het Kennedyplein in Voorburg.

Onderzoeksruimte
Het Mobiel Media Lab is ook een onderzoeksruimte. De politie vraagt hier uw mening over de communicatiemiddelen die de politie gebruikt. Denk aan Politie.nl, folders of de social media accounts (Facebook en Twitter). De vrachtwagen is ingericht met de nieuwste technologiën. Er is een onderzoeksruimte en een interviewruimte. Met deze truck kan de politie gemakkelijk overal in Nederland onderzoek doen.

De toegang is gratis, ook verschillende buurtpreventieteams en handhaving van de gemeente Leidschendam-Voorburg sluiten aan bij het Mobiel Media Lab.

Foto: politie.nl