Tot laat op de avond klonken er stemmen op de Star zaterdag.

Voor het eerst in twee jaar was er weer een groot toernooi bij de Voorburgse Rugby Club. Een groot deel van de Benji’s, trainers en teammanagers bleef slapen in tenten op het veld - hoe leuk om daar een keer te slapen! En er was wel reden om tevreden terug te kijken op een geslaagde dag.

De dag begon rond een uur of 9 met de ontvangst van de bezoekende clubs. Niet alleen de oude bekenden zoals HRC en Diok, maar ook Amstelveen, Utrecht en De Dukes waren afgereisd. In zeer sterke opstellingen nog wel - VRC had natuurlijk ook wel een beetje naam gemaakt met zeer goede resultaten in het toernooienseizoen.

In een reeks spannende wedstrijden streed ieder team voor de overwinning. Utrecht ging er uiteindelijk met de bokaal vandoor, Rotterdam ontving de Fair Play award.

Aan het einde van de middag keerden de VRC benji’s en hun familie weer terug naar de Star. Er stond een springkussen van stormbaan-achtige proporties, en een fanatiek barbecue team bereidde zich voor op een paar uur grillen. Het was een genoegen om zo na twee jaar Corona-beperkingen met zijn alle ontspannen op het terras te staan.

Wat er in de nacht allemaal gebeurde, moet u maar aan de kinderen vragen. Uw verslaggever zag een foto van het ontbijt met allemaal bleke, maar zeer tevreden gezichten.

Dank aan Lucas en Rute voor de strakke organisatie, en aan de sponsors: AH Parkweg (broodjes), AH Koningin Julianaplein (fruit en knakworst), de Voorburgse Slager en Roos Spingkussen.

Foto: hoofdcoach Lucas Avink aan het woord tijdens de prijsuitreiking