De Groen van Prinstererschool in Voorburg West vierde dit schooljaar haar 90-jarig bestaan. Het jubileumjaar werd afgesloten met een feestmiddag voor alle leerlingen en hun ouders.

Op het feest werd ook het bedrag bekend gemaakt dat de leerlingen eerder dit jaar met de sponsorloop bijeen hebben gebracht. In totaal is een recordbedrag van € 12797,73 opgehaald door alle groepen van kleuters tot en met groep 8. Het geld werd overhandigd Patrick Bliemer van Stichting Jarige Job. Dit bedrag is bestemd voor 365 kinderen die een verjaardagsbox krijgen en die hun verjaardag anders niet kunnen vieren omdat hier thuis geen geld voor is.

Eerder dit jaar kwamen ook ambassadeurs van Jarige Job in alle klassen van de Groenschool langs om te vertellen over de stichting en hun werk. “Op deze manier dragen wij een steentje bij aan iets dat eigenlijk zo vanzelfsprekend is als een verjaardag vieren, dat gewoon voor alle kinderen mogelijk moet zijn” aldus Suzanne Weynschenk, mededirecteur van de Groen van Prinstererschool.