Deze week heeft de Voorburgse Rugby-Club (VRC) het seizoen feestelijk afgesloten.

Op het VRC Zomerfeest, voor (jeugd)leden, ouders, vrijwilligers en omwonenden kwamen ca. 300 volwassenen en kinderen af. Onder het genot van een hapje en een drankje, met muziek, spelletjes en een springkussen werd het rugbyseizoen feestelijk afgesloten.

Afscheid in stijl
Rugby is een sport met tradities. Eén ervan is om op het eindfeest samen ‘in het wit’ op de foto te gaan. Daarom hadden alle (jeugd)leden, trainers, coaches en andere VRC vrijwilligers allen een smetteloos wit shirt aan. De junioren zelfs met een rode VRC stropdas. Er waren veel mooie woorden, speeches, bedankjes en voor alle jeugdleden een rugbycertificaat. Tevens blikte VRC Voorzitter Peter Kolthof terug en vooruit, waarin hij onder meer een update gaf inzake de vorderingen rondom de nieuwe VRC sportlocatie op de Groene Zoom.

Grote opkomst
Mede dankzij mooi weer was de opkomst op het eindfeest groot. Na twee corona-jaren waarin feestelijke samenkomsten als deze niet konden, genoten alle aanwezigen deze keer extra van dit event. De kinderen sprongen druk op het springkussen en speelden diverse spellen terwijl de volwassenen in de neergaande avondzon genoten op het VRC-terras. Uiteindelijk gingen alle rugbyballen de ‘zomeropslag’ in. De aanwezigen treffen elkaar weer na de zomer bij de start van het nieuwe rugbyseizoen.

(foto's: Bernard van Diepenbeek)

VRC Zomerfeest Bernard van Diepenbeek 42
VRC Zomerfeest Bernard van Diepenbeek 69
VRC Zomerfeest Bernard van Diepenbeek 81
VRC Zomerfeest Bernard van Diepenbeek 117
VRC Zomerfeest Bernard van Diepenbeek 118