In het onderzoek naar twee woningovervallen in Voorburg zijn donderdagochtend 30 juni twee minderjarige jongens aangehouden.

Op maandag 27 juni werd een woning aan de Appelgaarde in Voorburg overvallen. Een dag later, op dinsdag 28 juni, werd een woning aan de Elzendreef overvallen. Uit onderzoek bleek dat bij deze woningovervallen twee dezelfde jongens betrokken waren.

Foto’s op Politie.nl
Vanwege de ernst van deze twee zaken heeft het Openbaar Ministerie besloten de foto’s van deze twee woningovervallers op dinsdag 28 juni te delen op Politie.nl. Dit met het dringende verzoek de verblijfplaatsen van deze jongens te achterhalen.

Aanhoudingen
Uit rechercheonderzoek kwamen vanmorgen de verblijfplaatsen van deze twee jongens in beeld. De twee overvallers werden vanmorgen op twee verschillende locaties in Den Haag aangehouden. De jongens zijn afkomstig uit Leidschendam en Den Haag. De jongens zullen worden gehoord en het onderzoek naar hun betrokkenheid is in volle gang. De foto’s van deze twee minderjarige jongens op Politie.nl zijn inmiddels verwijderd i.v.m. de privacy van de jongens.