Op maandag 18 juli heeft eind van de middag, rond 16.30 uur, een ernstig ongeval plaatsgevonden op de Prins Bernhardlaan in Voorburg.

Een overstekende fietser is hierbij aangereden door een auto, komend vanuit de richting Leidschendam.
Een omstander zei dat er een grote plas bloed op het wegdek lag en dat de linkerkant van de voorruit van de auto was ingedeukt. De auto die erachter reed, is hierbij op het voorste voertuig gebotst.
Twee ambulances zijn naar de plek van het ongeval gekomen. Hierna is ook een traumahelikopter geland op het evenemententerrein naast de voetbalvelden.

Er is nog geprobeerd om het slachtoffer, een 90-jarige man, te reanimeren, maar dit heeft niet meer mogen baten. De politie heeft later een speciale tent geplaatst rond de plek van het ongeval. Zij heeft de zaak verder in onderzoek.
De Prins Bernhardlaan werd in beide richtingen afgesloten voor het verkeer.

(tekst en foto's: Max Nierstrasz)

Getuigen gezocht door de politie:
Bij een aanrijding tussen een fietser en een personenauto op de #PrinsBernhardlaan in #Voorburg is aan het eind van de middag een 90-jarige man uit Voorburg om het leven gekomen. Ons Team Verkeer doet onderzoek naar het ongeval. Was je getuige? Bel dan 0900-8844.  
Slachtofferzorg
Omdat de politie begrijpt dat dit tragische ongeval een grote impact heeft, biedt zij slachtofferhulp aan ooggetuigen van het ongeluk of mensen die zich op andere wijze betrokken voelen bij dit incident.
Ieder die denkt baat te hebben bij slachtofferhulp wordt verzocht contact op te nemen met de politie via nummer 0900-8844. Men kan bij het regionaal service center contactgegevens achterlaten, waarna slachtofferhulp Nederland contact op zal opnemen.Ongeval Prins Bernhardlaan 2
Ongeval Prins Bernhardlaan 3
Ongeval Prins Bernhardlaan 4
Ongeval Prins Bernhardlaan 5
Ongeval Prins Bernhardlaan 6