Lions-leden die bridgedrive mogelijk maken
Lionsclub Voorburg Prinses Marianne organiseerde afgelopen zaterdag voor de 21e keer haar bridgedrive, voor de goede doelen. 
Dit jaar zijn dat de sociaal en culturele doelen in onze gemeente, waarvoor ongeveer € 3000,- opgehaald.
De bridgemiddag begon met een uitgebreid taartenbuffet. Hierna kwamen de kaarten op tafel en kon er volop gebridged worden in het prachtige gebouw van de Bridgeclub Leidschenhage. Gedurende de middag werden de deelnemers in de watten gelegd door de leden van de Lionsclub met heerlijke hapjes. Na zes spelen kwam de wedstrijdleider met de uitslag. Hanneke Jacobus en Steve Vukovic zijn eerste geworden en ontvingen de Prinses Marianne bokaal uit handen van de president van de Lionsclub, Eugénie Geers.
Naast de wisselbeker mochten zij als eerste een prijs uitzoeken van de prachtig ingerichte prijzentafel. Mooie prijzen waren er ook voor de overige paren die deelnamen en voor de deelnemers die loten kochten.

Interesse?
Bent u na het lezen van dit bericht geïnteresseerd geraakt in deze bridgedrive en zou u volgend jaar graag mee willen doen, dan kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We zien er naar uit ook u volgend jaar te ontmoeten op onze bridgedrive.

Winnaarsbridgedrive 2022