Sinterklaas is in het land, en hij slaapt in Voorburg! Sinterklaas heeft zijn eigen 'Sinterklaashuis' in het Huygenskwartier in Voorburg.

In het Sinterklaashuis, aan de Herenstraat nummer 48, worden de komende tijd diverse activiteiten georganiseerd. Kinderen krijgen een speciaal voor het Huygenskwartier ontworpen kleurplaat (door de beroemde striptekenaar Romano Molenaar), ze worden voorgelezen, kunnen taai taai poppen versieren of cadeautjes raden in de “Sintuig-kast”.

Het Sinterklaashuis is de komende drie zaterdagen (19, 26 november en 3 december) geopend tussen 10.00 en 16.00. Er zijn dan oppas Pieten aanwezig die de kinderen vermaken. Kinderen kunnen een uur blijven en op ieder heel uur worden gebracht. De toegang voor het Sinterklaashuis is € 7,50.

Kijk voor meer informatie of om in te schrijven voor een bezoek aan het Sinterklaashuis Huygenskwartier op de Facebook pagina Sinterklaashuis Huygenskwartier Voorburg of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Foto: Sinterklaashuis Huygenskwartier