De gemeente gaat samen met projectontwikkelaar REB Projects de Voorburgse zijde van station Mariahoeve herontwikkelen tot een hoogwaardig stationsgebied met woningbouw.

Woensdagavond 30 november vond een participatiebijeenkomst plaats met het thema: Ruimtelijk. In het eerste deel van de avond werden verschillende varianten voor de inrichting van de openbare ruimte besproken.

De avond was goed bezocht. Er werden in totaal vier varianten gepresenteerd waarvan sommige varianten enthousiast ontvangen werden. Daarna vond in een gemoedelijke en constructieve sfeer een discussie plaats waarbij goed over de diverse mogelijkheden werd nagedacht.

Binnenkort volgt een tweede bijeenkomst. Hierin komen de scenario’s voor de bebouwing aan bod. De datum van deze bijeenkomst wordt bekend gemaakt door de gemeente Leidschendam-Voorburg.

Voor vragen of meer informatie over dit project kun je contact opnemen met de gemeente via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..