Het Dalton College in Voorburg organiseert op dinsdagavond 21 februari een beroepenoriëntatiemarkt voor HAVO en VWO leerlingen die voor hun profielkeuze staan.

Hiervoor is het Dalton College op zoek naar inspirerende professionals die met jongeren in gesprek willen gaan over hun beroep.

Hulp bij profielkeuze
Ouders van leerlingen, maar ook van buiten de school vertellen hoe ze gekomen zijn waar ze nu zijn: hoe is hun (school) loopbaan gegaan, wat voor werk doen ze, welke vakken heb je daar eigenlijk voor nodig, waar waren ze goed in op school en doen ze daar nu ook iets mee? Het brengt waardevolle gesprekken die de leerlingen hopelijk helpen in het maken van hun profielkeuze.

Voor de volgende beroepen zou een vertegenwoordiging op de beroepenoriëntatiemarkt fijn zijn (uiteraard zijn andere beroepen ook welkom);
· makelaar
· bedrijfskundige
· technische beroepen
· horeca / hotelschool
· arts
· kunstenaar
· ontwerper
· eigen bedrijf gestart
· arbo en vitaliteit
· journalist / media
· psycholoog

Vindt u het leuk eens uitgebreid over uw beroep te vertellen? Of heeft u buren, vrienden, familieleden die dat leuk zouden vinden? Hoe elke dag anders is? Hoe een mens nooit raakt uitgeleerd? Ziet u met lede ogen aan dat uw beroep met uitsterven wordt bedreigd en wilt u daar iets aan doen? Dan is dit uw kans!

Aanmelden kan door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. De avond op dinsdag 21 februari duurt van 19:30 tot 21:00 uur.

Beroepenmarkt DaltonFoto: Linda van der Steenhoven/LinkedIn
en Alexa via Pixabay