Onlangs ontving Hospice Het Vliethuys een geweldige donatie van maar liefst € 13.625,- van de Rotaryclub Rijswijk! Met dit prachtige bedrag konden alle zuurstofapparaten (één in elke bewonerskamer) vervangen worden. Het streven van het hospice om alle bewoners met de optimale zorg en -faciliteiten te omringen wordt hiermee verder gewaarborgd.

Vervanging van de zuurstofapparaten was hard nodig; ze waren al in gebruik sinds de verhuizing naar de huidige locatie aan de Fonteynenburglaan 5B. De donatie van Rotaryclub Rijswijk had eigenlijk al eerder plaats moeten vinden, maar werd door alle corona-perikelen enkele keren uitgesteld. Met name de leden van Rotaryclub Drievliet, die na een fusie is opgegaan in Rotaryclub Rijswijk, hebben ervoor gezorgd dat uitstel geen afstel werd.

Het spreekt voor zich dat iedereen bij het Vliethuys, samen met alle huidige én toekomstige bewoners, de Rotaryclub bijzonder hartelijk wil danken voor deze fantastische donatie.

Fotobijschrift:
Namens het Vliethuys namen v.l.n.r. Paul Francissen (secretaris), Joke Campo (coördinator) en Willy Blonk (voorzitter) de donatie in ontvangst van Volker Dohne (voorzitter Rotaryclub Rijswijk)