Stichting Sintvoorieder1 heeft een nieuw pakhuis. De stichting mocht de sleutel op 1 februari in ontvangst nemen en vrijwilligers zijn gelijk aan de slag gegaan.

Leidschendam-Voorburg vormt een centrale locatie voor de populaire vrijwilligersorganisatie. Daarom blijft men graag binnen de gemeente. Sintvoorieder1 is nu gevestigd aan de Appelgaarde 2-4 in Voorburg waar nog hard gewerkt wordt om het pakhuis op tijd klaar te krijgen.

Op 1 april kan iedereen een kijkje komen nemen in het nieuwe pakhuis, waar men in ieder geval een aantal jaar, cadeaupakketten kunnen maken en bij de juiste kinderen terecht laten komen. Vrijwilligers zijn nu nog hard bezig met klussen, verven, schoonmaken en inrichten van het pakhuis. Over een aantal weken hoopt de stichting weer te starten met het inpakken. Dat is ook hard nodig, want de verwachting is dat men het komende jaar minstens zoveel pakketten nodig heeft als in 2022.

Ieder kind verdient een cadeau op 5 december
Wat in 2010 door twee moeders is gestart als een inzameling van nieuw en 'zo goed als nieuw' speelgoed voor kinderen voor wie een pakjesavond niet vanzelfsprekend is, is inmiddels uitgegroeid tot een stichting die kinderen (en hun ouders!) verspreid over Nederland blij maakt op 5 december. En de ambitie is groot, de komende jaren zal het aantal aanvragen voor een Sinterklaascadeaupakket blijven groeien en daarmee de activiteiten en samenwerkingen van Stichting Sintvoorieder1.

Sintvoorieder1 werkt hard aan nieuw pakhuis
Foto: vrijwilligers zijn nog druk aan het werk in het nieuwe pakhuis (facebook Sintvoorieder1)