Twee auto's zijn donderdagmiddag 30 maart met elkaar in botsing gekomen op de N14, ter hoogte van Voorburg.

Het ongeval gebeurde rond 14.40 uur op de rijbaan richting Wassenaar, net na de Vliettunnel, voor de verkeerslichten met de Prins Bernhardlaan. Dit meldt calamiteitenwebsite Regio15.

Omdat het letsel van de inzittenden van de voorste auto zich in eerste instantie ernstig liet aanzien, werden behalve politie en brandweer ook twee ambulances, de officier van dienst geneeskundig en de traumahelikopter met het MMT uit Amsterdam gealarmeerd.

De brandweer had in afwachting van de ambulancedienst de materialen al klaar liggen om eventueel de auto open te kunnen knippen.

Na aankomst van het ambulancepersoneel bleek de inzet van het MMT niet nodig en hoefde er evenmin te worden geknipt. Beide inzittenden konden zelfs op eigen gelegenheid uitstappen en zijn daarna onderzocht in de ambulance.

De overlast voor het overige verkeer viel mee. Het nabijgelegen kruispunt hoefde niet geheel of gedeeltelijk afgesloten te worden, en het was ook nog mogelijk om 'op het laatst' rechtsaf te slaan; de Noordsingel op.

(foto: Regio 15 - René Hendriks)