Op woensdag 24 mei aan het einde van de ochtend kreeg de politie een melding van een steekincident in het centrumgebied aan de Koningin Julianalaan.

Één persoon is met diverse verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd en twee verdachten zijn aangehouden. Een van de verdachten is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Dat bevestigt de politie aan mediapartner Omroep West.

Volgens twee getuigen ging aan het steekincident een vechtpartij vooraf: "Het ging heel snel. Er werd binnen in de zaak gevochten en toen is er al vrij snel mega veel politie verschenen op het plein."

De eigenaresse van de kapperszaak waar het incident plaatsvond reageert geschrokken: "Ik heb de kapsalon al meer dan elf jaar. Dit is verschrikkelijk. Ik heb geen idee wat er is gebeurd." Zij was op het moment van de steekpartij niet in de kapperszaak aanwezig. 'Ik werd door mijn man gebeld. Hij zag op de camerabeelden dat er politie in de zaak stond, toen ben ik er meteen heen gegaan." Volgens de vrouw is een van haar kappers meegenomen naar het politiebureau. Over de precieze aanleiding is nog niets bekend. De politie onderzoekt de zaak.

foto: VRPress.