Het kinderfeest georganiseerd door Stichting Fenomeen Bovenveen op 9 september in Park 't Loo was een groot succes met meer dan 500 bezoekers van verschillende leeftijden en achtergronden.

Er was voor iedereen wat te doen met attracties als springkussens, stormbaan en andere leuke spelletjes. Je kon er ook nieuwe dingen leren, er was muziekles (ukelele), dansles en kickboksen. Jongens en meisjes konden hairextensions en glittertattoos laten aanbrengen. Kinderen maakten nieuwe vriendjes en ouders leerden de buurt en elkaar beter kennen. Dit onder het genot van gratis broodjes, fruit en drankjes dankzij de sponsoren Bakker Klink, Ozan Market, Jumbo en Hoogvliet.

Het was een geweldige dag waarbij de activiteiten mede mogelijk gemaakt werden door Muziekwinkel Haenen, Woej de Groene Loper, Stichting CIP, Creasi dansschool en Roos Springkussens.
Daarnaast gaat grote dank uit naar alle vrijwilligers, zonder hen was dit fantastische evenement niet mogelijk geweest. Help jij graag een keer mee bij een van de evenementen? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Door: Peter van der Aar.
Bron: persbericht Fenomeen Bovenveen.

FB 2
FB 3 IMG 9778
FB 4
FB 5 IMG 9878
FB 6
FB 7