Het programma voor oktober is bekend. Welke voorstelling ga jij bezoeken in oktober?

Donderdag 5 oktober 2023
Lunchconcert / Duo Khojayan Pportinga / Meri Khojayan (viool) Robert Poortinga (piano)
Aanvangstijd: 12.30 uur
Toegangsprijs: € 9,00

De violiste Meri Khojayan en pianist Robert Poortinga vormen sinds het begin van 2015 een hecht duo dat inmiddels met een veelzijdig en breed repertoire voor viool en piano de aandacht van het Europese publiek heeft weten te trekken.
In het seizoen 2022/23 kregen ze uitnodigingen vanuit bijna alle grote steden zoals o.a. Berlijn, Barcelona, Turijn, Rome, Frankfurt, Bern, Zürich, Amsterdam en Dresden. Ze worden internationaal niet alleen om hun intense optredens geroemd maar ook om hun individuele virtuositeit, ongelooflijke samenspel en daadkracht in repertoire. Hierdoor worden ze als een van de meest bekwame en unieke viool-pianoduo's van hun generatie beschouwd.
Alleen al in dit seizoen schreven de Italiaanse en Nederlandse pers over hun "uitstekend vakmanschap" (NDC) en "de zekerheid van de juiste interpretatie van elk stuk, van elke frase, ik zou bijna zeggen van elke noot, een eigenschap die uitsluitend toebehoort aan de grote artiesten.”

Programma
Franz Schubert: Sonate ‘Grand Duo
Bela Bartok: Rhapsodie no.1
Gabriel Fauré: Sonate no.1 A-dur


Donderdag 5 oktober2023
Muzikaal cabaret / Piepschuim, Sinan Can en Egon Kracht / Buiten de Lijntjes
Aanvangstijd: 20.30 uur
Toegangsprijs: € 22,00

De feiten van de klimaatcrisis kennen we al lang, maar veel hebben die feiten de afgelopen tijd niet uitgehaald. We hebben ook helemaal geen feiten nodig: we hebben verhalen nodig. Maar wat is het verhaal van ons klimaat?

In “Buiten de Lijntjes” vertelt Piepschuim de verhalen van ons klimaat: geen college met cijfers en verontrustende feiten, maar een avond vol prachtige muziek van een strijkkwartet onder leiding van Egon Kracht, humor, een enorme lading (groene) energie en een sprankje hoop. Zodat u daarna die verhalen verder kunt vertellen.

Piepschuim kreeg inhoudelijke hulp van wetenschappers en experts als
Heleen de Coninck en Margot Ribberink. En door het gebruik van een tweedehands decor (Lebbis) en tweedehands kleding (Pieter Derks en
Theo Maassen) is “Buiten de Lijntjes” misschien wel de eerste volledig CO2-neutrale theatervoorstelling van Nederland.

Voor iedereen die zich zorgen maakt over het klimaat, maar vooral ook voor iedereen die dat niet doet.


Vrijdag 6 oktober 2023
Cabaret / Diederik van Vleuten / Bouwjaar ‘61 (try out)
Aanvangstijd: 20.30 uur
Toegangsprijs: € 20,00

Diederik was bijna 8 jaar toen de eerste mensen landden op de maan. De korrelige beelden van astronauten in witte pakken maakten een onuitwisbare indruk. Net als de beelden en geluiden van Vietnam en Cambodja. En Toppop niet te vergeten. Zijn wereldbeeld werd in hoge mate bepaald door Asterix, Kuifje en de kennis uit de Kijk. En misschien is dat nog wel steeds zo.
De kracht en betekenis van herinnering. Daarover gaat Diederiks 5e solo. Hij vraagt zich af wat er, anno nu, over is van de verbazing, verwondering en bewondering van een ventje van “Bouwjaar ’61”. Goed nieuws: meer dan genoeg om een avond mee te vullen. Na jarenlang zijn voorouders in het theater tot leven te hebben gewekt gaat Diederik nu eindelijk zijn eigen verleden te lijf. Het jongetje van toen kijkt naar de wereld van nu. En andersom. Een halve eeuw terug in de tijd is voor meesterverteller Van Vleuten maar een kleine stap. Wat die kleine stap voor de mensheid betekent weten we na afloop.


Zaterdag 7 oktober 2023
Cabaret / Janneke de Bijl / Doet u ook mensen (try out)
Aanvangstijd: 20.30 uur
Toegangsprijs: € 19,50

Geloof het of niet, maar in feite is Janneke een optimist. Altijd al geweest ook. Zo ingewikkeld is het leven niet: Als je moe bent, ga dan zitten. Als je iets niet leuk vindt, stop er dan mee. Het enige probleem is dat andere mensen vaak niet goed naar Janneke luisteren, terwijl ze toch echt 550 op haar Cito-toets had. Daarover klagen is haar stijl niet, maar ze wil het wel graag met jullie delen.

Over Janneke de Bijl:
Janneke won in 2017 de jury- en publieksprijs van Cameretten en werd door de Volkskrant uitgeroepen tot een van de comedytalenten van 2019. Ze heeft een blog (Hoge verwachtingen), een podcast (Sketches en gelul, met Jasper Dijkema), is steeds vaker te horen als een van de ‘druktemakers’ in De Nieuws BV op Radio 1 en schreef onlangs het boek Pogingen tot zomer. Ook is Janneke lid van Comedytrain. Meer informatie over Janneke vind je op jannekedebijl.nl


Zondag 8 oktober 2023
Jeugdtheater/Smoespot / Spring 5+
Aanvangstijd: 14.00 uur
Toegangsprijs: € 10,50

Springen of niet springen, dat is de vraag
Didi is een eekhoorn. Eekhoorns springen van tak naar tak. Dat zegt hun instinct. Maar… wat als je niet durft? Gelukkig komt Didi Storm tegen, die helpt haar.
Storm is een hond. Honden zoeken en speuren. Dat zegt hun instinct. Maar… wat als je niks te zoeken hebt? Samen openen ze een detectivebureau: Spring en Speur.
Voor dieren die iets kwijt zijn of willen weten.
Renate en Bo vertellen met hun poppen, in een speels decor, de avonturen van Didi en Storm die vaak in de clinch liggen met hun instinct. Zij komen erachter dat het soms goed is om niet te springen, maar dat je soms ook gewoon de sprong moet wagen…


Donderdag 12 oktober 2023
Theater Cinema + lezing door Anne Marie Boorsma over de film Who's afraid of Virginia Woolf;
Aanvangstijd: 14.00 uur
Toegangsprijs: € 13,00

De inleidende lezing wordt gehouden door Anne Marie Boorsma, kunsthistorica.
Afgestudeerd op het thema film geeft Anne Marie je een boeiend inkijkje in de achtergrond van zowel film als regisseur. Interessante informatie die de filmervaring nog rijker maakt.
Voor deze film koopt u een combinatieticket; losse tickets voor film of lezing zijn helaas niet verkrijgbaar.

Who's afraid of Virginia Woolf (VS 1966)
Drama van Mike Nichols.
Met o.a. Elizabeth Taylor, Richard Burton, George Segal en Sandy Dennis.

Legendarische film, gebaseerd op het gelijknamige toneelstuk van Edward Albee.
Twee echtparen brengen een avondje bij elkaar door met snijdende gesprekken. Burton en Taylor - toentertijd ook een echtpaar - spelen samen het hart uit het lijf in een treffend toneelstuk van Edward Albee.

Taylor en Dennis kregen Oscars, zowel als Haskell Wexler voor zijn aanstekelijke zwart-wit fotografie, Richard Sylbert voor de vormgeving en Irene Sharaff voor de kostuums. Deze film doorbrak indertijd het Hollywood- taboe wat volwassen onderwerpen betreft. Ook al zou hij vandaag niet meer zo hard overkomen, toch is het mogelijk, dat er voor de tv nog wel wat ferme taal uitgesneden wordt. Het scenario is van Ernest Lehman. Nichols' eerste film als regisseur.

‘Who’s Afraid…’ is in álle opzichten een geweldige film. Script, dialogen, drama, de acteurs, de regie, het filmwerk.. (Cinemagazine)
5 sterren… (Volkskrant)


Vrijdag 13 oktober
Concert / Esther Ephraim, Peter le Feber en Ro Krauss / Neshomme
Aanvangstijd: 20.30 uur
Toegangsprijs: € 19,00

Esther Ephraim zingt in “Neshomme” parels uit het Jiddische- en zigeuner repertoire, in combinatie met eigen Nederlandstalige liedjes.
Ze wordt begeleid door Peter le Feber, bevlogen pianist, die ook tekent voor de originele composities en de arrangementen.
Op de flanken worden zij bijgestaan door twee virtuoze violisten, Ro Krauss (altviool)en Vera van der Bie (viool).
Vertaald vanuit het Jiddisch betekent “Neshomme” ziel, gevoel, betrokkenheid en ook gein. En dat is wat je bij deze voorstelling ook kan verwachten:
Op de prachtige melodieën en de meeslepende klanken, zingt Esther met haar warme stem, soms eerlijk en rauw, dan weer lichtvoetig en plagend, altijd recht vanuit het hart.
Er staat met “Neshomme” een veelzijdig viertal op het podium:

Esther Ephraim, zangeres en actrice, voorheen in o.a. het muzikale cabaretgezelschap Schoon aan de Haak. Ze voert je mee in taal en klank.
Pianist Peter le Feber, allround muzikant en docent zal het niet kunnen laten om soms iets meer over de muzikale achtergrond van de verschillende liedjes te vertellen.
Altviolist Ro Krauss, zelfbenoemd zigeuner, o.a. bekend van De Wereldband/Slapstick zal je altijd proberen te verleiden met zijn hartstochtelijke streken.
En violist Vera van der Bie, muzikale duizendpoot, speelde o.a. in het Radio Philharmonisch- en Metropole Orkest, geeft dit intieme gezelschap een groots geluid.


Zaterdag 14 oktober 2023
Cabarett/ Lisa Ostermann / Makkelijk in de omgang
Aanvangstijd: 20.30 uur
Toegangsprijs: € 18,50

Makkelijk in de omgang. Veel mensen vinden dat ze het zijn. Weinig mensen zijn het. Lisa Ostermann is het! Deze voorstelling zal het definitieve bewijs leveren. Wordt niet makkelijk, verwacht men. Maar wel grappig.

Lisa Ostermann won in 2020 alle prijzen op het Leids Cabaret Festival en werd door de Volkskrant uitgeroepen tot hét comedytalent van 2021. Lisa combineert scherpe grappen met bitterzoete liedjes en onverwachte wendingen. “Een overrompelend talent”, noemde de Theaterkrant haar naar aanleiding van haar eerste voorstelling. En nu is ze terug. Met “Makkelijk in de omgang”. De voorstelling die aardig zijn weer sexy gaat maken.

Zondag 15 oktober 2023
Concert / Gregory Page / An evening with Gregory Page
Aanvangstijd: 15.00 uur
Toegangsprijs: € 20,00

De grote liefde van Gregory Page voor crooners uit de roaring twenties, oude grammofoons en gedeukte hoeden blijkt in ons land enorm aan te slaan. De concerten van de singer-songwriter, gitarist, dichter en entertainer zijn een kruising tussen muziek en cabaret, met veel prachtige songs, korte verhalen en humoristische poëzie. Zijn dromerige luisterliedjes grijpen terug op de jazz en folklore uit de jaren twintig en dertig. Hij neemt je vanavond mee naar een andere wereld, een universum waar het helemaal niet raar is om een duet te doen met een denkbeeldige zangeres of een hartverscheurende ballade af te wisselen met een ode aan het circus.
www.gregorypage.com


WEEK VAN DE BETOVERING

Maandag 16 oktober
De Betovering / Koekla / de Kikkerprinses 4+
Aanvangstijd: 11.00 en 14.00 uur
Toegangsprijs: € 8,50

“De kikkerprinses “(4+) is een magisch, muzikaal sprookje vol humor gespeeld met de directe kracht van schitterende handpoppen in een verrassend decor.

Als een mooie prinses in de paleistuin aan het spelen is met een vrolijk konijn, is daar plotseling de tovenaar Bis Bis. Hij wil met haar trouwen. Maar de prinses wil niet. Daar wordt de tovenaar zo boos om dat hij haar betovert in een groene, gladde kikker… Wat een schrik. Alleen de juiste prins kan de betovering verbreken. Maar hoe kom je aan een ware prins? Het konijn wil helpen, hij gaat op zoek. Met behulp van een bolletje wol, een dikke oma-beer en haar kleinkinderen, weet het konijn de juiste prins te vinden. Zo wordt de betovering verbroken… Arme tovenaar.


Dag en datum:   Dinsdag 17 oktober 2023
De Betovering / Gesneden Koek / Pinokkio 6+
Aanvangstijd: 11.00 uur en 14.00 uur
Toegangsprijs: € 8,50

Er was eens… een stuk hout! Hmm, niet echt een spannend begin van een verhaal? Maar wat als ik je vertel dat dit stuk hout kan praten? Wat als van dit stuk hout een pop wordt gemaakt die op een onvoorstelbaar avontuur gaat... Via het circus tot ín de buik van een haai! Echt waar. En wat als deze pop, die trouwens Pinokkio heet, niets liever wil dan een echte jongen worden?
Ga mee op Pinokkio’s avontuur dwars door Italië, in de eigenzinnige bewerking door Gesneden Koek van het klassieke sprookje uit 1883. Met absurdistische karakters, fantasierijke vertellingen én boordevol humor. Een voorstelling over deugen en opgroeien voor iedereen vanaf 6 jaar.
De voorstelling wordt gemaakt en gespeeld door Jonathan Huisman en David Verschoor.


Dag en datum: Woensdag 18 oktober 2023
De Betovering / Het Trojaanse Kalf / Max en de minipiano 8+
Aanvangstijd: 11.00 uur
Toegangsprijs: € 8,50

Een speelse muzikale voorstelling over vertrouwen en identiteit
In 1709 wordt er een baby in een klein pianootje te vondeling gelegd bij twee beroemde Italiaanse componisten. Zijn naam: Maximiliaan P. Presto. Al snel blijkt hij een muzikaal megatalent te zijn. Op zijn minipiano ramt hij de mooiste melodieën bij elkaar, waarmee hij de wijde wereld intrekt: hij gaat op reis met Antonio Vivaldi, studeert urenlang bij Johann Sebastian Bach en wordt verliefd op Anna Magdalena. Als hij erachter komt dat niemand eerlijk tegen hem is geweest besluit hij zijn eigen weg te gaan.
Driehonderd jaar later vinden Ewout en Yornik op zolder het dagboek van Maximiliaan, hun over-over-over-over-overgrootvader. Ze besluiten zijn verhaal te vertellen om iedereen te laten weten wie de echte schrijver is van de beroemdste klassieke muziek.
Max en de minipiano is een speelse muzikale voorstelling over vertrouwen, identiteit en zelfontdekking. Acteurs en zangers Ewout Ganzevoort en Yornik Onstenk (Het Trojaanse Kalf) spelen acht personages. Ze worden begeleid door violiste Isabelle Doodhagen en de vindingrijke arrangementen van toparrangeur Rik Elings.

De Theaterkrant over deze voorstelling:
De gekozen muziek is toegankelijk, van ‘De vier jaargetijden’ tot Mozarts elfde pianosonate ‘Alla Turca’, Beethovens ‘Pathetique’ en Bachs derde orkestsuite, maar steevast avontuurlijk gearrangeerd door Rik Elings. Ganzevoort, Onstenk en Doodhagen tonen bovenal het spelplezier en vermijden de valkuil van een louter educatieve muziekles.


Donderdag 19 oktober 2023
De Betovering/Klein Amsterdam Produkties/Boer Boris is de baas 4–7 jr
Aanvangstijd: 11.00 uur en 14.00 uur
Toegangsprijs: € 8,50

Al 10 jaar lang beleeft Boer Boris – in talloze boeken – avonturen op en rond zijn boerderij. In Boer Boris is de baas komen de bekende tekeningen van Philip Hopman en de fantasievolle teksten van Ted van Lieshout nu ook op het toneel tot leven.
Speciaal voor de 10e verjaardag van deze populaire kinderboekenserie komen twee technici met een levensgrote kijkdoos naar het theater. Bij aanvang staat een enorme doos op het podium. Langzaam maar zeker vouwen de technici deze open, waarna een driedimensionaal theater ontstaat. Daar verschijnen Boer Boris, zijn machines, de boerderijdieren en zelf de vogelverschrikkers!
De voorstelling volgt het verloop van een dag en ieder dagdeel maakt Boer Boris iets nieuws mee. Hij krijgt een cadeau, helpt waar hij kan met zijn rode tractor en houdt de technici in de gaten, want die maken steeds ruzie.
“Wie is er hier de Baas?
Jij niet, pas op, afblijven, kijk uit!
Waarom zat je nou daaraan, waarom?
Wie is er hier de baas?
Ja, nou is het stuk, helaas.”
Als de technici zich ook nog met de inhoud van de verhalen gaan bemoeien en zelf Boer Boris willen spelen, moet Boris ingrijpen.
“Wie is er hier de baas? Boer Boris is de baas.” Boer Boris is de baas is gebaseerd op de bekende prentenboekreeks. Boer Boris is in geïllustreerde vorm onderdeel van de voorstelling. Een voorstelling voor iedereen vanaf 4 jaar die zichzelf en de wereld om zich heen ontdekt, over identiteit, en oorzaak en gevolg.


Vrijdag 20 oktober 2023
De Betovering / Jansen & de Boer / Het zand van gisteren 6+
Aanvangstijd: 11.00 uur (misschien om 14.00 uur)
Toegangsprijs: €8,50

Er was eens een koning. Koning Felipe. Hij was een koning, zoals je je een koning voorstelt. Hij had een mantel en een kroon en een troon en een lakei. Nee wacht, geen lakei. De koning had een lakei nodig! En hij moest trouwen. Trouwen? Ja, Koning Felipe moest trouwen van zijn moeder. Dat hoort zo, als je koning bent. Bovendien moet je altijd naar je moeder luisteren, toch?

Koning Felipe was al tot over zijn oren verliefd. Tot over zijn prachtige zwarte haren, tot ver boven zijn hoofd.
Zijn liefde was nog hoger dan een vlieger in de lucht. Maar wanneer zijn moeder erachter komt op wat voor arme sloeber hij eigenlijk verliefd is, valt alles in het water. Wat moet je doen als je niet bij je geliefde mag zijn?
Tegen wie praat je als je niemand hebt om tegen te praten?

Het zand van gisteren is een poëtische muziektheatervoorstelling over de grenzeloosheid van de liefde.
Over je hoofd boven water houden en kapitein zijn van je eigen schip, zelfs als je tegenwind hebt.
Jansen & de Boer maakte dit muzikale sprookje voor iedereen vanaf zes jaar.


Zaterdag 21 oktober 2023
Concert / Vuile Huichelaar / Foute Liedjes Parade
Aanvangstijd: 20.30 uur
Toegangsprijs: € 19,50

Masterclass alles vergeten

Als kippensoep voor de ziel gaat Vuile Huichelaar door het land. Begonnen als meezingprogramma voor de bedrogen vrouw is Vuile Huichelaar inmiddels een begrip onder duizenden vrouwen en (inmiddels ook) mannen.
Met een parade aan heerlijk foute liedjes en dito types leggen de koninginnen van het meezingcabaret Paulette Willemse en Saskia van Zutphen menig hedendaags probleem bloot. Spits, herkenbaar, krankzinnig en brutaal, maar nooit ordinair is ook deze show een masterclass in zorgen vergeten, samen zijn, omdenken en pret maken.
Wij van Vuile Huichelaar zeggen: Kom naar de Foute Liedjes Parade van Vuile Huichelaar!


Zondag 22 oktober 2023
Theater Cinema jeugd /Kleine All 6+
Aanvangstijd: 10.00 uur
Toegangsprijs: € 9,00 familieticket vanaf 3 personen € 7,50 per ticket

Nederlands gesproken
Spannende en grappige animatiefilm over een eenzame jongen die contact zoekt met ufo’s en vervolgens gezelschap krijgt van een groen ruimtemeisje.
Wanneer All optreedt als menselijke antenne zodat zijn buurman signalen het heelal in kan sturen, zet hij een geweldig avontuur in gang. Net wanneer All zich wat eenzaam voelt omdat zijn ouders gaan scheiden, landt er een groen ruimtemeisje in een klein ruimteschip. Het meisje kan zijn gedachten lezen en ze worden al snel vrienden. Maar een verzamelaar van opgezette dieren wil het meisje voor zijn collectie.
All zet alles op alles om haar zo snel mogelijk weer de ruimte in te helpen.
Kleine All is een bijzondere kinderfilm over gevoelens, vriendschap, ouders die scheiden en buitenaardse wezens.
(MammaScrapelle)


Donderdag 26 oktober 2023
Lunchconcert / Rosella duo / Inge van Vliet (viool) en Angélique Heemsbergen (piano)
Aanvangstijd: 12.30 uur
Toegangsprijs: € 9,00

Het Rosella Duo presenteert, na meer dan 10 jaar muzikale samenwerking in het Vivezza Trio, nu - als nieuw artistiek initiatief - een prachtig programma voor viool en piano. Inger van Vliet (viool) en Angélique Heemsbergen (piano) zijn perfect op elkaar ingespeeld en brengen u graag in vervoering met hun meest geliefde muziek.
Inger van Vliet is een professioneel en veelzijdig violiste. Als soliste speelde ze de Zigeunerweisen van Sarasate met het Philharmonisch Orkest Mozart. Haar talent en enthousiasme voor de viool heeft zij verder ontwikkeld tijdens haar studie aan het Conservatorium van Amsterdam en Utrecht, waar zij was geselecteerd voor de master Solo/Excellence.
Angélique Heemsbergen speelde concerten in Het Concertgebouw en Tivoli Vredenburg. Daarnaast was ze meerdere malen live te horen op Radio 4 vanuit de Spiegelzaal van Het Concertgebouw, tijdens het programma Viertakt Podium, Opium op 4 en vanuit het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid in Hilversum.

Programma
Francois-Joseph Gossec (1734-1829)
Tambourin (1794)
Wolfgang Amadeus Mozart (1756 - 1791)
Sonate voor piano en viool in G majeur, KV301 (1778)
I Allegro con spirito
II Allegro
Francesco Maria Veracini (1690-1768)
Largo (1744)

Albert Dietrich (1829-1908)
F.A.E. Sonate (1853)
I Allegro

Mauel de Falla (1876-1946)
Danse espagnole (1904)

Donderdag 26 oktober 2023
Theater Cinema / Everything Everywhere All at Once / VS 2022 /
Aanvangstijd: 20.00 uur
Toegangsprijs: € 9,00

Avonturenfilm van Daniel Scheinert en Daniel Kwan.
Met o.a. Michelle Yeoh, Ke Huy Quan, Jamie Lee Curtis, Stephanie Hsu en James Hong.

Winnaar 7 Oscars!

De Chinees-Amerikaanse Evelyn (Yeoh) is een uitgebluste vijftiger die met haar sullige echtgenoot een wasserette runt. Op een dag ontdekt ze verbijsterd dat ze in staat is om parallelle universums te bezoeken waarin ze heel andere levenskeuzes heeft gemaakt.

Deze duizelingwekkende Indiehit heeft trekken van een typische Marvelsuperheldenfilm, maar is veel origineler en ambitieuzer. Makers Kwan en Scheinert (Swiss Army Man) hebben lak aan verhaalconventies, verbluffen met bizarre vondsten en strooien lustig met popcultuurverwijzingen, levenslessen en maatschappijkritiek.

Al met al nogal veel van het goede, maar dat is het hele punt van deze heerlijk anarchistische parabel. Verkozen tot VPRO Cinema's Film van het Jaar 2022 en winnaar van maar liefst zeven Oscars.


Vrijdag 27 oktober
Concert / Kiki Schippers met band / Kiki Schippers met Band
Aanvangstijd: 20.30 uur
Toegangsprijs: € 25,50

Wie Kiki Schippers met haar muzikanten op de Parade zag weet: Kiki Schippers met band betekent vuurwerk! “De Koningin van de Parade” (Het Parool) met “de beste, prachtigste, grappigste, veelzijdigste cabaretliedjes van iedereen” (NRC) gaat eindelijk het theater in met band. De winnares van de Annie M.G. Schmidtprijs is bekend van Spijkers met Koppen en andere scherpe satirische bijdrages in de media. In poëtische zinnen switcht ze moeiteloos van de liefde naar wetenschap en van maatschappijkritiek naar verwondering en haar stemt buigt zich teder naar elk instrument. Ze laat je achter met een lach op je gezicht en een brok in je keel. Men neme een brok energie, een gouden strot, een stapel fantastische liedjes en een bus vol geweldige muzikanten en iedere zaal raakt betoverd. Een onvergetelijke avond met Kiki Schippers met Band!


Zaterdag 28 oktober 2023
Concert / Gerard van Maasakkers / Zald'mhebbe!
Aanvangstijd: 20.30 uur
Toegangsprijs: € 25,50

Zoals goede wijn met de jaren nog beter wordt, zo wordt Gerard met de jaren… (vul zelf maar aan).
Veel heeft hij niet nodig om u een rijke avond te geven.
Hij vult het podium met zijn ontwapenende persoonlijkheid én natuurlijk met de heerlijkste liedjes. Nieuwe en minder nieuwe, oude en minder oude. In al hun eenvoud zijn ze van een zelden geëvenaarde schoonheid.
Na zijn succesvolle voorstellingen “40 Jaar liedjes” en “Ik loop” laat hij zich ook nu weer begeleiden door Frank Cools (snaren, trompet) en ook door Bart de Win (toetsen, zang).
Gerard van Maasakkers, voor de gelegenheid met nieuw kostuum, nieuwe schoenen, zelfde kapsel. “Zald’mhebbe!”


Dag en datum: Zondag 29 oktober 2023
PopCafé
Aanvangstijd: 15.00 uur
Toegangsprijs: € 1,00 alleen online verkoop

Kaartjes kosten slechts €1,00 en zijn alleen online te koop!

Wegens overweldigend succes organiseren Theater Ludens en Muziekschool Voorburg ook dit seizoen het PopCafé.

Op deze middagen treden meerdere bands uit Leidschendam- Voorburg op.
De beste en leukste bands spelen de pannen van het dak!

Muziekschool Voorburg en Theater Ludens zijn blij dat ze enthousiaste en goeie amateurbands de kans kunnen geven om op te treden.
Wat is er nou gezelliger dan op zondagmiddag op de hoek, naar een paar bandjes te gaan kijken onder het genot van een lekker drankje…

Het POPcafé is mogelijk gemaakt door Cultuur&Co., het subsidieplatform van de gemeente Leidschendam-Voorburg


Door: Nahira Martina
Gebaseerd op een Persbericht van Theater Ludens. 
Foto Logo: Max Nierstra, bewerkt door Nahira Martina