In het kader van de Fairtrade week heeft wethouder De Ridder maandag de Wereldwinkel aan de Rijnsburgpassage bezocht.
Voor de komende jaren moet de gemeente Wassenaar flink bezuinigen. Er moeten voor de komende drie jaar ruim één miljoen euro aan structurele beleidskeuzes gemaakt worden, zo is te lezen in de vandaag vastgestelde begroting.

Een zelfstandig Wassenaar kan op brede instemming in de gemeenteraad rekenen. Een eigen ambtelijke organisatie zien raadsleden echter wel als een flinke uitdaging.

Het Wassenaarse theater De Warenar is dicht voor nagenoeg alles tot 10 november. Nicolette Senf, theaterprogrammeur, legt het uit.
Het blijft gevaarlijk druk bij de koninklijke landgoederen op De Horsten in Wassenaar. De politie waarschuwde het publiek zondag weg te blijven.
Woningen in Wassenaar. Ook voor jongeren en bejaarden?
"Beste Wassenaarders, Ook in Wassenaar stijgt het aantal corona besmettingen snel.
Fairtrade weekVan 24 oktober t/m 1 november staat Fairtrade in het hele land in het zonnetje. Ook in Wassenaar!
Theater De Warenar in Wassenaar sluit tot dinsdag 10 november de deuren. Artiesten haken af en zelfs een kopje koffie zit er nu niet in voor de bezoekers.
De gemeente Wassenaar mag huize Ivicke verbouwen. Dat heeft de rechter bepaald in een kort geding dat onroerend goedspeculant Ronnie van der Putte had aangespannen.
Vanavond opent de VVD om 20.00 uur voor de derde maal de videoverbinding om met Wassenaarders te praten over actuele zorgen en aandachtspunten.
HGC blaashal indoor hockeyHGC ziet dit jaar af van deelname aan de competitie. Er doen te weinig clubs mee voor een volwaardige competitie, laat het bestuur weten.