Login

Home

Nieuws

Radio

Televisie

Nieuws uit Wassenaar
hockey 3335417 640Hockeyvereniging HGC uit Wassenaar heeft twee internationale talenten weten te strikken om het volgend seizoen hun voornaamste damesteam te komen versterken.

Wassenaarse reddingsbrigadeWassenaarse Reddingsbrigade (WRB) heeft een nieuwe reddingspost op de Wassenaarse slag. Vrijwilligers van de reddingsbrigade ontvingen de sleutel maandag van de gemeente. Die zijn nu hard aan het werk om de post in te richten.

Wassenaarse Slag Flickr Thomas van de VosseOp het strand bij de Wassenaarse Slag is zondagochtend in alle vroegste een lichaam aangetroffen. Dat meldt nieuwssite Regio15. Volgens de politie betreft het iemand anders dan de vermiste surfer die enkele weken terug omkwam bij het drama op Scheveningen.

EreledenDe afgelopen periode is er door diverse mensen binnen voetbalvereniging Blauw Zwart uit Wassenaar gekeken naar de lijst van ‘Ereleden’ en ‘Leden van Verdienste'. In de rijke historie van de Wassenaarse vereniging Blauw Zwart  is er helaas het een en ander aan informatie verloren gegaan.

ThuisbrengserviceNu Bibliotheek Wassenaar weer (gedeeltelijk) open is voor het lenen en terugbrengen van boeken, kun je geen gebruik meer maken van de Boekenservice. Leden die aan huis gebonden zijn, kunnen wel nog steeds gebruik maken van de Thuisbrengservice.

Filmuis WassenaarOok het Filmhuis Wassenaar gaat vanaf 2 juni weer voorzichtig open. Dit is goed nieuws voor alle filmliefhebbers die het zo lang zonder het Filmhuis hebben moeten stellen. Omdat gezondheid voor de bezoekers, medewerkers en vrijwilligers voorop staat, gaat het anders dan je gewend bent.

Paulien CornelisseVanwege de coronamaatregelen kunnen schrijvers momenteel niet meer fysiek een bibliotheek bezoeken om voor te lezen, geïnterviewd te worden en met hun lezers in gesprek te gaan. In deze tijd is online de ontmoeting opzoeken en het gesprek aangaan een mooi alternatief. Samen met zeven bibliotheken maakt Probiblio een serie online interviews met schrijvers: Ontmoet Schrijvers Online.

Nicole ten ThijWie ben je? Nicole ten Thij, 39 jaar. Getrouwd met Ewoud en hebben samen dochter Moon van 5 jaar. Wat doe je bij de bibliotheek? Ik ben Teamleider Service & Marketing bij de bibliotheek. Ik ben eindverantwoordelijk voor de Front Office (uitleen) en collectie. Daarnaast vallen de facilitaire zaken, ict, hr en marketing ook onder mijn takenpakket. Een zeer diverse functie die iedere dag voor nieuwe uitdagingen zorgt.

AvalexIn de Bloemluststraat in Wassenaar is woensdag 20 mei een toegangspoort ernstig beschadigd, doordat de chauffeur van een vuilniswagen niet in de gaten had dat de wagen te hoog was om door de poort te rijden. Dit meldt Het Leidsch Dagblad. Het beschadigde pand uit de jaren dertig van de vorige eeuw was vroeger in gebruik als kantoor en is een monument.
Algemene correspondentie Midvliet
 Postbus 1042
 2260 BA Leidschendam

 Studioadres
 Damlaan 35a
 2265 AL Leidschendam

 

Telefoon Studio:  070-3202266
 Redactie:               Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 E-mail Midvliet:     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Website:                www.midvliet.nl
 
 
 Radio
 Ether 107.2 en 107.9 FM
 Analoog via Ziggo: 92.9 FM
 Digitaal via Ziggo:916
 Of via de livestream

 Televisie
 Digitaal via Ziggo: kanaal 41
 Of via de livestream  

 

 

 Adverteren   
 Vacatures