Login

Home

Actueel

Radio

Televisie

Midvliet On Demand

Midvliet

Vacatures

Nieuws uit Wassenaar
Ben je hardloper maar mis je de extra stimulans van een professionele trainer en een groep? Hardloopvereniging WZK Tri-Team in Wassenaar verzorgt een hardloopcursus ter voorbereiding op de halve marathon van Leiden op 19 mei.
Wil jij beter leren hardlopen? En wil je ook lekker sporten in de prachtige omgeving van Wassenaar?

Doe dan mee met de hardlooptrainingen. Onder begeleiding van gediplomeerde hardlooptrainers ga je veertien weken lang aan de slag om je hardlooptechniek en conditie te verbeteren. De 14-weekse cursus start op dinsdag 12 februari.
Op 7 februari kun je gratis deelnemen aan een proeftraining. 

Halve marathon cursus op twee verschillende niveaus
• Je eerste halve marathon
Als je comfortabel een 10 km kunt lopen, dan is deze cursus geschikt voor jou. De trainingen zijn gericht op het verbeteren van je hardlooptechniek en conditie zodat ook jij goed voorbereid bent voor je eerste halve marathon.
• Een PR op de halve marathon
Voor iedereen die een PR op de halve marathon wil verbeteren. Als je al één of meerdere halve marathons hebt gelopen en je PR wilt verbeteren, dan is deze cursus geschikt voor jou. De trainingen zijn gericht op het verbeteren van je hardlooptechniek, conditie en snelheid.
 
Beide cursussen hebben als einddoel de halve marathon van Leiden op 19 mei.
 
Kosten
Voor € 50,00 krijg je veertien weken lang professionele training en begeleiding van gediplomeerde trainers, een trainingsschema en een tijdelijk lidmaatschap van de Atletiekunie.
Check www.tri-team.nl/evenementen/cursus-halve-marathon/ voor meer informatie.