Login

Home

Actueel

Radio

Televisie

Midvliet On Demand

Midvliet

Vacatures

Nieuws uit Wassenaar
Niet alleen de muziekkiosk op het Burchtplein staat in de steigers, dat geldt ook voor het programma van Plein Musique, de enige vaste bespeler van dit podium.

Plein Musique, de organisatie van de reeks gratis toegankelijke openluchtconcerten, heeft ook dit jaar weer tal van bedrijven benaderd om het jaarlijkse evenement te sponsoren. Ook zijn inmiddels contracten gesloten met muzikanten, zodat het programma bijna rond is.

Zestiende editie
Wassenaar staat voor de zestiende keer op rij een reeks van zomerconcerten te wachten op de zondagmiddag. Voorzitter Peter van Leeuwen wil het programma pas bekend maken als dat helemaal rond is, maar van Plein Musique is bekend dat gestreefd wordt naar een breed aanbod, dat liefhebbers van uiteenlopende muziekstijlen moet aanspreken.

Rietdekker
Tot tevredenheid van Plein Musique voorziet rietdekker Emil Nijp de kiosk nu van een nieuw dak. De vrijwilligers van Plein Musique zullen in augustus weer de vloer van de kiosk verhogen om die meer geschikt te maken voor optredens van muziekgezelschappen.

Data
De voorbereidingen zijn in volle gang om na de zomervakantie de concerten tot een succes te maken voor een breed publiek. Alle reden dus voor muziekliefhebbers om de data van de optredens vast te leggen in de agenda: Zondag 18 augustus, zondag 25 augustus, zondag 1 september en zondag 8 september. De optredens beginnen steeds om twee uur.

peterenemil2
Peter van Leeuwen (Plein Musique) en rietdekker Emil Nijp