Login

Home

Nieuws

Radio

Televisie

Nieuws uit Wassenaar
De optredens in het seizoen ‘19/’20 van de Jazz Sociëteit Wassenaar vinden wederom plaats in de lounge van Hotel Fletcher-Auberge de Kieviet in Wassenaar. Alle concerten zijn op zondagmiddag, behalve de laatste (vrijdag).

Neem een kijkje op de website www.jazzsocieteitwassenaar.nl voor het gehele programma.
Er wordt afgetrapt met het unieke StarkLinnemann Quartet op 22 september.

In wat zij zelf omschrijven als ‘Universal Crossover Music’ transformeren zij klassieke meesterwerken van o.m. Liszt, Chopin, Mussorgsky en Beethoven naar moderne jazzcomposities. Ondanks de toevoeging van creatieve ritmes en moderne jazzingrepen blijft de ziel van het werk herkenbaar.

Hun rondgang langs zowel nationale-, als internationale podia wordt dus even onderbroken in de jazzlounge van Fletcher met de volgende bezetting. Iman Spaargaren op sax, Jonas Linnemann op drums, Vasilis Stefanopoulos op bas, en Paul Starck op piano.
Algemene correspondentie Midvliet
 Postbus 1042
 2260 BA Leidschendam

 Studioadres
 Damlaan 35a
 2265 AL Leidschendam

 

Telefoon Studio:  070-3202266
 Redactie:               Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 E-mail Midvliet:     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Website:                www.midvliet.nl
 
 
 Radio
 Ether 107.2 en 107.9 FM
 Analoog via Ziggo: 92.9 FM
 Digitaal via Ziggo:916
 Of via de livestream

 Televisie
 Digitaal via Ziggo: kanaal 41
 Of via de livestream  

 

 

 Adverteren   
 Vacatures