Login

Home

Nieuws

Radio

Televisie

Nieuws uit Wassenaar
Wethouder Lia de Ridder ging tijdens Nationale Ouderendag mee met de Stichting Maatschappelijke Ondersteuning Wassenaar (SMOW) op signalerend huisbezoek bij mevrouw Van Deursen. Dit bezoek wordt ook wel het 78+ gesprek genoemd. Het bezoek is voor de SMOW een gelegenheid om te vertellen over de voorzieningen die er in Wassenaar zijn en om te vragen naar de behoeften van de oudere. Nationale Ouderendag is een initiatief van het Nationaal Ouderenfonds.

Wethouder Lia de Ridder: “Heel waardevol om te zien wat de betekenis van het 78+ gesprek is. Ik ben erg blij met de vrijwilligers die op deze manier de behoeften van de thuis wonende ouderen inventariseren, bijdragen aan het oplossen van knelpunten en al doende nog een gezellige middag hebben ook.”

Signalerend huisbezoek tijdens Nationale Ouderendag 2019
Wethouder De Ridder (r) naast mw. Van Deursen.
Algemene correspondentie Midvliet
 Postbus 1042
 2260 BA Leidschendam

 Studioadres
 Damlaan 35a
 2265 AL Leidschendam

 

 Telefoon Studio:  070-3202266
 Redactie:               Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 E-mail Midvliet:     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Website:                www.midvliet.nl
 
 
 Radio
 Ether 107.2 en 107.9 FM
 Analoog via Ziggo: 92.9 FM
 Digitaal via Ziggo:916
 Of via de livestream

 Televisie
 Digitaal via Ziggo: kanaal 41
 Of via de livestream  

 

 

 Adverteren

  Vacatures