Login

Home

Nieuws

Radio

Televisie

Nieuws uit Wassenaar
In samenwerking met het project Plastic, What Else? wordt op zaterdag 9 november in Bibliotheek Wassenaar een duurzame middag gehouden met onder meer de officiële opening om 15.00 uur en een programma in de filmzaal van Bibliotheek Wassenaar.

Kinderen hebben in samenwerking met Talentum werken over het thema plastic gemaakt. Aansluitend aan de opening zal kunstenares Hélène Courrier vanuit haar achtergrond als chemicus een speels wetenschappelijke introductie houden over plastic die aansluit bij de door haar vormgegeven speurtocht. Aan de hand van objecten en onverwachte vondsten worden de kinderen door de hele bibliotheek geleid. Een goed gelopen speurtocht verdient een verrassing.

De speurtocht is geschikt voor kinderen van 7 t/m 12 jaar. Tentoonstelling en speurtocht zijn t/m zondag 5 januari 2020 te zien en te doen in Bibliotheek Wassenaar.
Algemene correspondentie Midvliet
 Postbus 1042
 2260 BA Leidschendam

 Studioadres
 Damlaan 35a
 2265 AL Leidschendam

 

Telefoon Studio:  070-3202266
 Redactie:               Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 E-mail Midvliet:     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Website:                www.midvliet.nl
 
 
 Radio
 Ether 107.2 en 107.9 FM
 Analoog via Ziggo: 92.9 FM
 Digitaal via Ziggo:916
 Of via de livestream

 Televisie
 Digitaal via Ziggo: kanaal 41
 Of via de livestream  

 

 

 Adverteren   
 Vacatures