Login

Home

Nieuws

Radio

Televisie

Nieuws uit Wassenaar
Bibliotheek Voorschoten-Wassenaar is op zoek naar twee flexibele medewerkers service voor 12 uur per week. De medewerker service is een gastvrije serviceverlener die de klanten proactief adviseert en helpt. Je bent voor de klant altijd het eerste aanspreekpunt, wijst de klant actief de weg en brengt op ondernemende wijze het bibliotheekaanbod en de programmering onder de aandacht.

Bekijk de vacature op www.obvw.nl.

Ook is er een vacature Teamleider Programma Bibliotheek Voorschoten-Wassenaar. Door een verschuiving van werkzaamheden van een collega is er plek voor een enthousiaste nieuwe collega. De Bibliotheek is op zoek naar een flexibele Teamleider Programma voor 24 uur per week. Je bent o.a verantwoordelijk voor het procesmatig opzetten en aansturen van programma’s en projecten en voor het ontwikkelen van producten en diensten. Bekijk de volledige vacature op www.obvw.nl.
Algemene correspondentie Midvliet
 Postbus 1042
 2260 BA Leidschendam

 Studioadres
 Damlaan 35a
 2265 AL Leidschendam

 

Telefoon Studio:  070-3202266
 Redactie:               Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 E-mail Midvliet:     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Website:                www.midvliet.nl
 
 
 Radio
 Ether 107.2 en 107.9 FM
 Analoog via Ziggo: 92.9 FM
 Digitaal via Ziggo:916
 Of via de livestream

 Televisie
 Digitaal via Ziggo: kanaal 41
 Of via de livestream  

 

 

 Adverteren   
 Vacatures