Login

Home

Nieuws

Radio

Televisie

Nieuws uit Wassenaar

Het college van de gemeente Wassenaar vraagt de gemeenteraad in te stemmen met herontwikkeling van het Warenar-gebouw naast het theater. In het voorstel wordt het theater opgeknapt. De foyer en kantoorfuncties uit het oude Warenar-gebouw komen terug in een nieuw gebouw. Daarnaast worden minimaal vijftien nieuwe koopwoningen gebouwd.

Het eigendom en de exploitatie komen in handen van de ontwikkelaar van de nieuwbouw. Op deze manier wil het college de toekomst van het theater op lange termijn veiligstellen zonder dat dit de gemeente extra geld kost. Het alternatief is grootschalige renovatie van het pand, waarbij de gemeente Wassenaar de ontwikkelaar €700,000,- zou moeten betalen wegens achterstellig onderhoud.

Beide scenario’s worden besproken in de commissie Sociaal Domein van 15 januari. Besluitvorming vindt later plaats in de vergadering van de gemeenteraad. Wanneer de raad instemt met het voorstel, kunnen college en parochie verder met opstellen van een programma van eisen aan het nieuwe theatercomplex.

Algemene correspondentie Midvliet
 Postbus 1042
 2260 BA Leidschendam

 Studioadres
 Damlaan 35a
 2265 AL Leidschendam

 

Telefoon Studio:  070-3202266
 Redactie:               Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 E-mail Midvliet:     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Website:                www.midvliet.nl
 
 
 Radio
 Ether 107.2 en 107.9 FM
 Analoog via Ziggo: 92.9 FM
 Digitaal via Ziggo:916
 Of via de livestream

 Televisie
 Digitaal via Ziggo: kanaal 41
 Of via de livestream  

 

 

 Adverteren   
 Vacatures