Login

Home

Nieuws

Radio

Televisie

Nieuws uit Wassenaar

CDA Wassenaar logoDe CDA-afdeling in Wassenaar drukt de inwoners van Wassenaar op het hart zoveel mogelijk thuis te blijven. Ook prijst de partij in haar rondzendbrief de inventiviteit van de Wassenaarse inwoners in de coronacrisis.

"Het is enorm belangrijk dat we allemaal onze verantwoordelijkheid nemen. Niet alleen voor onszelf, maar juist ook voor de ander."

Aanpassingen noodzakelijk
Wethouder Hubert Schokker (CDA) maant mensen binnen te blijven, ondanks de verlokkingen van het fraaie lenteweer:

“De lente is inmiddels begonnen. Het zal voor ons dit jaar echter geen gewone lente zijn. We zullen ons moeten aanpassen voor de gezondheid van ons allemaal. Blijf voorlopig zoveel mogelijk thuis en houdt buiten altijd minimaal 1½ meter afstand. Ook in de supermarkten.”

Omzien naar elkaar
De partij prijst de creatieve oplossingen die Wassenaars bedenken om toch verder te kunnen:

Zo gaat het thuiswerken behoorlijk goed, er loopt gelukkig ook veel door. En restaurants komen bijvoorbeeld met afhaalmogelijkheden of brengen het eten bij je thuis. Laten we dergelijke initiatieven van dorpsgenoten steunen. En laten we zoals al vaak is gezegd de afgelopen dagen: een “beetje extra omzien naar elkaar”. Ook naar onze ouderen. Zo zijn er al mensen die kaartjes sturen naar de ouderen of op andere manieren helpen dat ze zich minder eenzaam voelen.

Geen urenlange debatten
Ook de dagelijkse politiek in Wassenaar zal volgens de partij-afdeling de komende tijd anders verlopen dan normaal. CDA-fractievoorzitter Ronald Everard:

“We blijven uiteraard alle ontwikkelingen op de voet volgen en geven ons bestuur alle ruimte om de crisis aan te pakken. Wij gaan nu geen urenlange debatten voeren. Juist nu is klip en klaar dat er belangrijkere zaken zijn dan politiek bedrijven.”

thuiswerker Ronald Everard thuiswerker Hubert Schokker

Thuiswerkers Ronald Everard en Hubert Schokker


Algemene correspondentie Midvliet
 Postbus 1042
 2260 BA Leidschendam

 Studioadres
 Damlaan 35a
 2265 AL Leidschendam

 

Telefoon Studio:  070-3202266
 Redactie:               Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 E-mail Midvliet:     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Website:                www.midvliet.nl
 
 
 Radio
 Ether 107.2 en 107.9 FM
 Analoog via Ziggo: 92.9 FM
 Digitaal via Ziggo:916
 Of via de livestream

 Televisie
 Digitaal via Ziggo: kanaal 41
 Of via de livestream  

 

 

 Adverteren   
 Vacatures